Westside Upside Downside

Se festugens største scene på en gavl i Gellerup og tag med på marked, følg med paraden gennem området og slut af med en koncert mellem blokkene

arkivfoto (kun online) af Helle Hansen

Som en del af festugens program inviteres alle til et gratis arrangement i Gellerup den 5. og 6. september 2012. Arrangementet starter kl. 18.30 med en markedsplads på Toveshøj-pladsen ved Laden. Her vil der blandt andet være mulighed for at smage delikatesser fra forskellige nationaliteter, inden en parade starter kl. 19.00 og snor sig igennem kernen af Gellerup og slutter ved blokkene ved Gudrunsvej 76.

Igennem paraden er der masser af forskellige oplevelser, som lokale foreninger står for i samarbejde med professionelle artister. Paraden ender med en spektakulær teaterforestilling på gavlene ved Gudrunsvej 76, udført af den sardinske teatergruppe Theatre En Vol i samarbejde med lokale artister.

Som afslutning på festlighederne afholdes en verdensmusikalsk koncert den 5. september mellem blokkene på Gudrunsvej 66 og 76 fra kl. 21.00 – 22.30.
For mere information om arrangementet se www.westupdown.dk.

Festugens største kulturscene i Gellerup 5. og 6. september holdes af Globus1 og Gellerup Højskole i samarbejde med Brabrand Boligforening, Aarhus Kommune og Gellerup Sekretariatet.

Arrangørerne håber meget, at beboerne i området vil komme og være en del af festlighederne, og beklager eventuelle støjgener, de beboere, der bor nær arrangementet, måtte opleve. Beboerne i de blokke, hvor teaterforestilling og koncert foregår, vil få mere besked, når tiden nærmer sig.

Men det kommer ikke til at berøre beboerne direkte, udover at der i dagene op til og under arrangementet vil være flere mennesker i området, og nogle arbejder på tagene og gavlene.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt