Efterår på Gellerup Museum

en statusrapport fra Gudrunsvej 16

Af Helle Sørensen, museumsinspektør

På Gellerup Museum sker der lidt af hvert. Igennem det seneste halve år er der kommet en stigende interesse fra omverdenen for at komme og besøge vores museum, og det er meget forskellige folk: Pensionistklubber, et polterabendselskab, skoleklasser, et kollektiv, områdets sundhedsplejersker og forskellige firmaer, som alle har haft en interesse i at komme til Gellerup og høre mere om områdets historie og alle de ting, der foregår herude.

Det er dejligt at mærke, hvor positive vores gæster er – både for museet og også for at opleve Gellerup på en anden måde, end den der altid bliver fremstillet i medierne.
Desuden arbejder vi for tiden også med nogle ideer for kommende arrangementer på museet. Museets hjemmeside bliver løbende opdateret, så kig forbi på www.gellerupmuseum.dk.

På Gellerup Museum er der også kommet et nyt ansigt. Det er Danielle Guldmann Sekwati fra Den Gamle By, som er i gang med et projekt, der samler historier ind fra Gellerup. Hvis du er interesseret i at høre mere om projektet eller eventuelt deltage, så kom forbi Gellerup Museum tirsdage fra 15-17.

Har du en ide eller en ting, som du gerne vil dele med museet, så ring eller skriv til museumsinspektør Helle Sørensen på tlf. 60 46 23 92 eller heso@bbbo.dk

Åbningstider:
Tirsdage kl. 15.-17. 1 søndag i md.kl. 14.-16.
Gratis entré.
Åbent for skoleklasser/grupper i hverdagene efter aftale. Kontakt museet for mere information.
Gudrunsvej 16, 6. th., 8220 Brabrand.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt