Julehjælp

Søg i løbet af november

Af Beboerrådgiverne – illustration af Jesper Ankjær

I lighed med tidligere år er der enkelte muligheder for at søge julehjælp. Hjælpen retter sig primært mod enlige med børn, som har et lavt rådighedsbeløb.

Julehjælp

Hvis du mener, at dette gælder for jeres familie, så er her et par muligheder:

Børnenes Kontor:
Her skal du udfylde et ansøgningsskema. Det skal underskrives af sagsbehandler eller af beboerrådgiveren og skal herefter indsendes. Vi har ansøgningsskemaer, som du vil kunne afhente i beboerrådgivningen, men du kan også selv hente det på www.bornenes-kontor.dk fra 1. november. Ansøgningen skal indsendes inden udgangen af november.

Frelsens Hær:
Hos Frelsens Hær kan du finde skemaet på www.fh-julehjælp.dk, eller du kan søge direkte hos Frelsens Hær i Klostergade 54. De har endnu ikke fastsat dagen, hvor ansøgningsskema kan hentes, så tjek selv deres hjemmeside. Der vil også være mulighed for at udfylde skemaet hos beboerrådgiverne fra den 1. november. Ansøgningsfristen er 30. november. Husk at medbringe sygesikringsbevis.

Mødrehjælpen
har også julehjælp, men hjælpen er her rettet til de familier, der allerede er i kontakt med Mødrehjælpen, så hvis du er i forbindelse med Mødrehjælpen, så spørg der.

Herudover er der mulighed for at søge hos din lokale kirke. Det er forskelligt fra kirke til kirke, så kontakt din kirke for at høre nærmere.

Her finder du rådgivning
Beboere på Toveshøj kan henvende sig hos Maryam i Beboerhuset Tousgårdsladen, 1. sal.
Beboere fra de andre afdelinger, som er tilknyttet Beboerrådgivningen, bedes henvende sig i rådgivningen på Gudrunsvej 16, 1. th. eller i tirsdags-rådgivningen på Holmstrup.

Med venlig hilsen
Beboerrådgivere
Jens Høgh 61 28 21 26
Abelone Asingh 61 28 21 50
og Maryam Feriedanian 20 18 54 24
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt