Brabrand Boligforening har fået ny hjemmeside

Nemmere vej til informationerne og mulighed for sms-service fra boligforeningen

Pernille Benzon, Kommunikation og marketing – Brabrand Boligforening

Kort før jul gik Brabrand Boligforenings nye hjemmeside i luften på  www.bbbo.dk med et komplet redesign og nye muligheder for hurtigt at søge informationer om boligforeningen og dens afdelinger – uanset om man er beboer, søger bolig, er samarbejdspartner, presse eller lignende.

Enkel struktur og imødekommende design
I processen med opbygningen af den nye hjemmeside har der været fokus på at lave en enkel struktur og et imødekommende design med mange billeder af afdelingerne og en klar opdeling i både overordnede menuer og i de enkelte områder.
Der er færre klik for at nå frem til informationer i forhold til den ”gamle” hjemmeside og flere nyheder i form af inspirationsfilm fra afdelingerne, SMS-service, integration med Facebook samt Infocenter med stort område for beboerne med informationer omkring indflytning, fraflytning, fremleje og meget, meget mere.

Hjemmesiden udvikles
Hensigten med den nye hjemmeside er, at den skal være dynamisk og udvikles, så den til enhver tid kan opfylde de fleste behov for informationssøgning omkring boligforeningen. Derfor vil vi meget gerne have input af enhver art, så vi sammen kan gøre hjemmesiden spændende, aktuel og brugbar.

Alle input kan sendes via mail til: Kommunikation og marketing, Pernille Benzon, pebe@bbbo.dk
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt