Lederen

De nye tider er nu

Af Helle Hansen

Vi har taget hul på et nyt år. Men det er ikke bare et hvilket som helst nyt år. Og slet ikke for Brabrand Boligforening.
2014 er nemlig et af de nye år, der kun optræder hvert fjerde år, hvor vi som borgere i Aarhus Kommune skal sige goddag til nye rådmænd og nye byrådsmedlemmer.

I det nye byråd er der to nye ansigter på rådmandsposterne. Kulturrådmand Rabih Azad Ahmed (R), der er kendt i Brabrand Boligforening, hvor han bor i Gellerupparken, og rådmand for Sundhed og Omsorg Jette Skive (DF), som formentligt er knap så bekendt med vores boligforening.

For Brabrand Boligforening er det nye år også et ganske specielt nyt år. Vi skal for første gang i 30 år i gang med et nyt år uden Torben Overgaard i direktørstolen.
Kort før jul blev boligforeningens nye direktør nemlig fundet. Da blev den 54-årige Keld Laursen ansat, og han mødte ind på kontoret den 20. januar til første arbejdsdag. Den nye direktør har allerede et indgående personligt kendskab til Brabrand Boligforening, for her er han nemlig født og opvokset og har levet i de første 20 år af sit liv.

Keld Laursen er ikke den eneste nye, som det nye år byder velkommen til i Brabrand Boligforening.
1. marts begynder den nye projektchef, Ole Bech Hansen, og måneden efter kommer boligforeningens nye tekniske chef, Niels Hosie, på arbejde.
Tilsammen udgør de tre det nye dream team, der blev annonceret efter i slutningen af det gamle år.

Men det nye stopper ikke her. For den 15. marts er alle medlemmerne af boligforeningens mange afdelingsbestyrelser sammen med alle boligforeningens medarbejdere inviteret til at deltage i fremtidsdagen ”Det nye BB”, som bliver holdt på Hotel Opus i Horsens.
Her inviteres alle til at være med i en proces, hvor beboerrepræsentanter og medarbejdere ved fælles hjælp skal være med til at fastlægge grundlaget for boligforeningens nye målsætningsprogram.
Tilgangen til opgaven er helt nye toner i Brabrand Boligforening. Og den viser, at foreningsbestyrelsen mente det alvorligt, da bestyrelsen i efteråret slog fast, at den ønsker at skabe mere åbenhed og gennemsigtighed i foreningen.

Så nu er det op til alle at tage imod den invitation og udfordring, som de nye tider byder på.
Der sker ved at involvere sig og tage ansvar og ved at være med til at påvirke, hvordan boligforeningen skal udvikle sig i de kommende år.

Resultatet kan blive, at vi får skabt grundlaget for et Danmarks bedste beboerdemokratier, samtidig med at vi sikrer en god arbejdsplads for alle medarbejdere, og at alle beboere fortsat har et rigtigt godt sted at bo og leve.

God vind til alle – og god arbejdslyst.
Godt nytår!
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt