Boligforeningens tekniske chef er fratrådt

Proces i gang for at finde en afløser til stillingen som teknisk chef

Tekst Helle Hansen – arkivfoto (kun online) af Martin Krabbe

Den 26. januar blev Brabrand Boligforenings repræsentantskab i en skrivelse orienteret om, at boligforeningen og teknisk chef Niels Hosie dagen forinden havde indgået en gensidig aftale om, at den tekniske chef med omgående virkning ville fratræde.

Niels Hosie har været en del af den fire mand store direktion, der blev etableret i forbindelse med den nye organisering af Brabrand Boligforening, som fandt sted i efteråret 2013, efter tidligere direktør Torben Overgaards afgang. Niels Hosie tiltrådte stillingen som teknisk chef den 1. april 2014.
 
Tak for godt samarbejde
I orienteringen til repræsentantskabet skriver direktør Keld Laursen:

”Ofte giver sådanne aftaler grundlag for alle hånde rygter, og der er derfor magtpåliggende for mig at understrege, at aftalen helt oprigtigt er udtryk for, at både boligforeningen og Niels har fundet, at det var det rigtige tidspunkt at skilles.

Jeg vil gerne personligt takke Niels for fire års godt og tæt samarbejde og for en kolossal arbejdsom og samvittighedsfuld indsats – og jeg ønsker Niels al mulig held og lykke fremover.”

Forståelse for forsinkelse
”Selvom Niels fratræder med øjeblikkelig virkning, har vi indgået aftale om, at Niels bistår med at samle op på nogle konkrete sager,” skriver Keld Laursen, der håber, at alle vil have forståelse for, at ekspeditionen af opgaver i overgangsperioden vil kunne blive forsinket, men at man naturligvis vil tilstræbe, at det bliver til mindst mulig gene for boligforeningens beboere.

I overgangsperioden, indtil der er fundet en afløser, er det projektleder Mogens Rank, som serviceledere skal referere til, mens administrationschef Susanne Witting har kontakten til synsteamet, og HR-chef Eva Kalriis-Nielsen tager sig af BB-Service.
 

Niels Hosie

Niels Hosie. Arkivfoto
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt