Ny ledelse på plads i Brabrand Boligforening

Det såkaldte dream team, som skal føre boligforeningen videre, er fundet. Direktør Keld Laursen har allerede taget hul på udfordringerne

Af Helle Hansen. Foto Martin Ljung Krabbe

Den 13. december 2013 blev Keld Laursen præsenteret som den nye administrerende direktør i Brabrand Boligforening, efter at foreningsbestyrelsen i samarbejde med konsulentfirmaet Muusmann havde gennemført en grundig ansættelsesprocedure.

54-årige Keld Laursen kommer fra en stilling som direktør for Skanderborg-Odder Center for Uddannelse. Før det har han været planlægningschef ved Aarhus Universitet og Prorektor ved Ingeniørhøjskolen i Århus.
Keld Laursen, der havde første arbejdsdag på kontoret på Rymarken mandag den 20. januar, er allerede begyndt i sin nye stilling som frontfigur for boligforeningen.

Opvokset i Brabrand Boligforening
Den nye administrerende direktør har et nærmest livslangt kendskab til Brabrand Boligforening. Keld Laursen blev nemlig født, mens hans familie boede i Søvangen. Senere flyttede familien til Udsigten i Hans Broges Parken. Og da Keld blev ung og flyttede hjemmefra, faldt valget på en lejlighed på Dortesvej i Gellerupparken, hvor han boede, indtil han var 20 år.

Skræppebladets fotograf mødte de tre nye chefer på kontoret på Rymarken, da de deltog i foreningsbestyrelsens møde midt i januar Fra venstre: Driftschef Niels Hosie, administrerende direktør Keld Laursen, projektchef Ole Bach Jensen.

Skræppebladets fotograf mødte de tre nye chefer på kontoret på Rymarken, da de deltog i foreningsbestyrelsens møde midt i januar
Fra venstre: Driftschef Niels Hosie, administrerende direktør Keld Laursen,
projektchef Ole Bach Jensen.

Driftschef fra hospitalet i Randers
En uge længere henne i december blev navnet på boligforeningens nye tekniske chef offentliggjort.
Det bliver Niels Hosie, der kommer fra en stilling som teknisk chef på Regionshospitalet Randers. Her har han i 12 år haft det overordnede ansvar for Teknisk afdeling i Randers og Grenaa, hvor han ud over den daglige ledelse af afdelingens 30 medarbejdere også har været med i flere udviklingsprojekter. Niels Hosie tiltræder som ny teknisk chef den 1. april.

Projektchef fra Rambøll
Umiddelbart efter juleferien blev det tredje navn i det nye chefteam offentliggjort.
Det bliver Ole Bech Jensen, der 1. marts tiltræder som projektchef i Brabrand Boligforening.
Ole Bech Jensen har blandt andet været direktør i COWI og bygherrerådgiver i Bascon. Han kommer fra en stilling som markedsdirektør for Rambøll Danmark, hvor han blandt andet har været projektleder på Helhedsplanen for Gellerup og Toveshøj, så han kender således Brabrand Boligforening i forvejen.


Portrætter i Skræppen i foråret

Skræppebladet vil i de kommende tre numre bringe et portræt af hver af de tre nye chefer i Brabrand Boligforening.
Startende i februar med direktør Keld Laursen, dernæst til marts med Ole Bech Jensen og til april med Niels Hosie.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt