Det virtuelle Kildeagervej

Facebook fungerer for Kildeagervej

Af Cindy Berzanth

I starten af november oprettede jeg en gruppe på Facebook til beboerne i afd. 26 på Kildeagervej i Hasselager. Formålet var at give os en mulighed for at kommunikere sammen.

Vi var alle sammen nye tilflyttere, kun få af os kendte hinanden, vi havde endnu ikke en bestyrelse, og afdelingen havde store driftsproblemer med manglende varme og varmt vand. Vi havde brug for at kunne samle eventuel information et sted.

Vi er ca. halvdelen af husstandene repræsenteret i gruppen nu. De fleste af os ved, hvem der bor hvor, og hvilke børn der hører til. Det har givet et sammenhold og begyndende venskaber på kryds og tværs.

Luft, legeaftaler og samarbejde
I gruppen har vi fået luft for frustrationer angående driftsproblemer, der bliver lagt et opslag, hvis nogen finder tabte ting, har noget, andre måske kunne få glæde af, og der informeres om diverse tiltag såsom fastelavnsfest.

Jeg og en af naboerne fra Århus og Omegns afdeling, der ligger lige ved siden af og også er nybyggeri, har startet en gruppe for forældre på hele Kildeagervej. Målet med den er at formidle legeaftaler for områdets rigtig mange børn – og det virker.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt