Stabil udlejning i Laden trods uro med områdets unge

Næste alle weekender i år har været Tousgårdladen været udlejet. Regnskabet godkendt på ekstraordinær generalforsamling

Tekst og foto Anett S. Christiansen

På den ekstraordinære generalforsamling i Tousgårdens Venner d. 15. maj fremlagde Esben Trige foreningens regnskab til godkendelse. Til stede var en mindre del af bestyrelsen for Tousgårdens Venner.

Esben indledte med at fortælle, at regnskabet for 2013 havde været vanskeligt at lave for revisoren, idet mange personer havde været inde over bogføringen for indeværende år. Derfor tog det tid at få det hele sat sammen.

Siden januar i år er det gået meget godt med udlejningen. Nogle gange har alle lokaler i huset været booket, og nogen har allerede nu reserveret det store lokale til maj 2015. I år har der kun været tre weekender, hvor det ikke har været lejet ud. I dag ser det meget lyst ud, og vi får mange henvendelser på at booke lokalerne i Laden.

I november og december sidste år var der et lille dyk i leje af lokaler og aktiviteter, formentlig foranlediget af, at der var lidt ballade i Laden med de unge, og at mange ikke turde parkere udenfor på grund af frygt for hærværk på bilen.
Laden er i 2013 sluppet for de store hærværk-regninger. Der er kun nogle knuste ruder, og lidt chikane fra nogle unge som sommetider kommer og forstyrrer aktiviteterne.

Tousgårdens Venner underskud ligger på 33.000 kroner, som skyldes en del mindre ekstraudgifter, såsom medarbejderforsikringer der også dækker de frivillige. Idet det nu går så godt med udlejningen, ser situationen meget lys ud, og måske vil det endda være muligt at indhente noget af det tabte i 2014, afsluttede en meget fortrøstningsfuld Esben Trige.
Regnskabet blev enstemmigt godkendt.

På dagsorden var også Tousgårdsladens Helhedsplan, men Esben havde givet Henning Winther fri. Punktet blev gemt til senere arrangement, hvor der måske ville komme flere til at diskutere punktet.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt