Ikke flere klummer

Skræppebladets klumme-skribent har valgt at stopppe

Tekst Kirsten Hermansen. Foto Martin Krabbe

Inger Bloch siger farvel til klummer.

Inger Bloch siger farvel til klummer.

Igennem syv år har hun trofast skrevet klummer til Skræppebladet, men nu synes hun, at tiden er inde til en fornyelse. Derfor har hun besluttet at stoppe med klumme-skriveriet.
Hun vil i stedet prøve at skrive godnat-historier til sine børnebørn, mens de endnu er små.

Beboer i Hans Broges Parken
Hun har måske været ukendt for de fleste læsere af Skræppebladet, men i den afdeling, hvor hun bor, Hans Broges Parken, er hun et kendt ansigt, fordi hun i mange år har været et aktivt og skrivende medlem af afdelingsbestyrelsen. Det er også stadig hende, der skriver om, hvad der sker i afdelingen, og hvad der sker på beboermøderne.
Heldigvis har hun lovet at fortsætte med at skrive derom til Skræppebladet.

Familie i Grønland
Hendes navn er Inger Bloch, og hun har boet i Hans Broges Parken i mange år. Hun flyttede dertil fra en lejlighed i Gellerup i 1985, og det har hun ikke fortrudt. Det kan vi godt forstå, for den lejlighed på 2. sal, som hun bor i, har den mest vidunderlige udsigt over området med Brabrand Sø og Engsøen.

Inger har mange relationer til Grønland, og det kan man slet ikke undgå at vide, når man læser hendes klummer. Hun har selv boet i Grønland i flere år i sin ungdom, og i dag har hun en søn, en grønlandsk svigerdatter og to dejlige børnebørn, der bor i Nuuk. Heldigvis har Inger også en datter, svigersøn og et barnebarn, der bor i Danmark.

Håber, at andre vil tage over
Inger håber, at andre vil tage over, for hun mener, at bladet stadig bør have ”en klumme”. Inger har med sine klummer givet udtryk for sine egne meninger om stort og småt i livet og indimellem krydret det med fortællinger fra Grønland. På den måde har hun givet os et meget personligt indlæg fra en almindelig beboers liv, og altid med et muntert glimt i øjet.

SKRÆPPEBLADET SIGER MANGE TAK FOR DE UTALLIGE KLUMME-INDLÆG TIL BLADET, SOM VI ER SIKKER PÅ HAR GLÆDET VORE LÆSERE.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt