Gellerup Kirke (sept. ’15)

det sker i Gellerup Kirke i september måned

International aften
Fredag den 4. september
kl. 18.00 – 21.00
De internationale aftener er et møde­sted for udlændinge og danskere. De giver mulighed for at knytte re­lationer på tværs af nationaliteter og lære hinandens kulturer at kende. Vi mødes i kirkens underetage, spiser sammen og får indblik i kulturer rundt om i verden alt efter aftenens tema.
Pris: voksne 25 kr. – børn 10 kr.
Tilmelding: inden kl. 13 dagen før festen hos kirke- og kulturmedarbejder Bit Boel Buhl på telefon 86250800 eller mail bbb@gellerupkirke.dk
Alle er velkommen

Koncert: Dissing & Las synger Dylan
Tirsdag 8. september kl. 19.30
Det lyder som en god ide, og det er det. Bob Dylan sunget og spillet af Rasmus og Jonas Dissing samt Las Nissen, der tilhører den absolutte top indenfor den nye generation af dansksproget rock- og bluesmusikere. De er oplært hos Povl Dissing, men er i dag etableret som en unik enhed, der med præcision og samhørighed har fundet deres helt egen lyd og musikalske univers.
– og nu med kirkeorgel
Entré: 50 kr.
    
Værestedsaften
Torsdag den 10. september
kl. 17.00 – 19.30
En torsdag om måneden inviterer Gellerup Kirke til Værestedsaften i kirkens underetage. Kl. 17 er der kaffe/te og småkager og tid til en snak. Kl. 18 serveres der varm mad. Derefter synger vi sammen og hygger os til omkring kl. 19.30. Du behøver ikke melde dig til – du kan bare møde op.

Frivillig i Gellerup Kirke
Er du kreativ, meditativ, aktiv eller alternativ? Så overvej, om du ikke skulle være frivillig i Gellerup Kirke. Kontakt kirkekoordinator Torben Kirkegaard og hør mere. 
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt