Afd. 15: Så har Traveklubben Lunterne holdt fest

Afdeling 15 – Hasselengen

Lunterne festede i John Mogensens ånd

Tekst og foto af Poul-Erik Nielsen

I Hasselager har vi en lille traveklub, Lunterne, som til februar har eksisteret i 9 år. Klubben blev startet af nogle initiativrige damer.

Det hele startede med, at de gik i vores skønne område, og kaffe blev indtaget på en rasteplads, men det blev nu hurtigt udvidet for de lidt gå-ivrige damer, så bilerne blev taget i brug, og man kørte udenfor området.

De har gået på Mols og mange andre steder, og de har set ikke så få skove og strande. Andre afdelinger har de også besøgt.

De mødes hver mandag kl. 10, og så drager de ud. Efter gåturen er der kaffe i fælleshuset i Hasselhøj, hvor man får både kaffe, brød med pålæg og en rigtig god snak.

I takt med at medlemmerne er blevet ældre, er der kommet flere rollatorer med på turene, men det har nu ikke forhindret en god gåtur.

Mogensens yndlingsret
Lørdag den 24. oktober afholdt Lunterne en John Mogensen-aften for 50 festglade mennesker. De havde Flemming Baade til at spille og fortælle om John Mogensens korte liv, og det var ganske spændende at høre om.

Det hele startede med, at de fik John Mogensens livret, som er dansk bøf m/bløde løg, og så fortalte Flemming om John Mogensen, derefter kom der kaffe og John Mogensens yndlingsdessert, nemlig æblekage med flødeskum.

Herefter blev der spillet op til dans, og hold da op, dansegulvet var fuldt hele tiden. Der blev danset i ca. 2 timer, og så var en dejlig aften slut.

John1
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt