Fra havnen til bjergene

Beboerne i Havnehusene har været på tur i Mols Bjerge

Tekst og foto Elsebeth Frederiksen

I Havnehusene er der både familie-, senior- og ungdomsboliger. Derfor ser de ikke så meget til hinanden til daglig. Derfor tog de sammen til Nationalpark Mols Bjerge for at lære hinanden at kende, både under turen og bagefter, hvor alle var inviteret til fælles madlavning og hygge på 11. sal.

Da de kom til Mols Bjerge, blev de sluppet løs på egen hånd. Frederik Thordal, bestyrelsesmedlem, forklarede. hvor de kunne finde svampe, men det viste sig hurtigt, at svampesæsonen var så godt som ovre. Der blev i hvert fald ikke samlet mere end en håndfuld. Brombær og slåen var der til gengæld mange af, og enebærbuskene var fulde af bær.

Der blev forceret hegn og kravlet på træstammer i søgen efter bær og svampe. Efter tre timer mødtes deltagerne ved bussen. Nogle var gået i den modsatte retning af Frederiks gruppe og havde fundet æbler, som senere kunne bruges til tærte.

Da gruppen kom tilbage til Aarhus, mødtes de en time senere i fælleslokalet. Ca. 20 beboere fra seniorboligerne deltog i arrangementet senere. Der blev syltet, lavet marmelade, og der blev lavet mad af de få svampe.

Alle var enige om, at det var en god tur, og har besluttet at ses lidt mere for eftertiden. Måske bliver der endnu en tur i fremtiden?
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt