Enggaard går ind i Gellerup med milliardbyggeri

Entreprenørfirmaet og ejendomsudvikleren A. Enggaard A/S investerer nu massivt i Gellerup og har købt en næsten 60.000 kvadratmeter stor byggegrund

Tekst Lotte Pape – pressefoto (kun online)

Boliger, butikker, kontorbygninger og restauranter. Det er nogle af de planer, A. Enggaard har med den byggegrund i Gellerup, som virksomheden har købt af Brabrand Boligforening. Grunden ligger ud til Ringvejen og bliver kaldt ”Ringvejskilen Nord”.

Den nye lokalplan for grunden forventes vedtaget om halvandet år, og derefter vil byggeriet, der kommer til at foregå i etaper, begynde. Omkring 12.000 af de 60.000 etagekvadratmeter bliver boligbyggeri. Familievirksomheden A.

Enggaard er i forvejen ved at udvikle Ceres Byen i Aarhus, hvor der blandt andet bygges 1.100 boliger, kontorbygninger samt butikker. Sidste år blev virksomheden færdig med at bygge VIA’s nye campus på 42.500 kvadratmeter i Ceres Byen.

Afløser tidligere aftale
En tidligere aftale med Reitan Ejendomsudvikling om køb af arealet langs Ringvejen er blevet annulleret, da det viste sig for vanskeligt at forene køberens ønsker til anvendelsen af arealet med den eksisterende kommuneplan.

”Jeg vil gerne rose Reitan Ejendomsudviklings danske partnere for deres fremsynethed. Det har været medvirkende til at positionere vores ledige arealer som en god investering,” fastslår adm. direktør i Brabrand Boligforening Keld Laursen.

Grunden ligger ud til Ringvejen og bliver kaldt ”Ringvejskilen Nord” (på foto markeret med hvid indramning).

Grunden ligger ud til Ringvejen og bliver kaldt ”Ringvejskilen Nord” (på foto markeret med hvid indramning).
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt