Fællesskab på facebook

Et af de største fællesskaber, der findes, er det digitale på facebook. Snart kan du også følge, like og dele opslag fra boligforeningen på det største sociale medie i Danmark

Af Lotte Pape, kommunikationschef

Omkring 3,5 million danskere er aktive brugere af facebook. Det er der også mange af boligforeningens lejere, der er. Det kan vi bl.a. se, da en hel del afdelinger har egne, aktive facebooksider, hvor beboerne dagligt kommunikerer sammen og deler stort som småt.

Derfor er det helt naturligt, at boligforeningen også får en facebookprofil, hvor vi kan dele de mange gode hverdagsglimt, der er fra afdelingerne. Vi vil også meget gerne vise fremdriften i vores spændende nybyggerier og renoveringsprojekter. Ligesom vi gerne vil dele og drøfte bl.a. ny lovgivning og andet, som påvirker livet som lejer.

Vil I være med?
Foreningsbestyrelsens udvalg for kommunikation er sammen med boligforeningens kommunikationsmedarbejdere ved at udarbejde retningslinjerne for boligforeningens hjemmeside. Det er planen, at vi har en facebookprofil klar, når den nye hjemmeside går i luften.

For at siden bliver levende og aktiv, er det helt nødvendigt, at I bidrager med gode input ude fra afdelingerne, så vi håber på et rigtig godt samarbejde med mange af jer.