Velkommen til det nye bbbo.dk

– DIN genvej til Brabrand Boligforening

Af Susanne Witting, administrationschef

Det er med stor glæde, at vi nu kan præsentere vores nye hjemmeside på bbbo.dk. Ud over en lang række generelle oplysninger har du som lejer fået din egen side – Min side. Her kan du se en lang række oplysninger, som kun vedrører dig og dit lejemål.

På Min side kan du:
• Se din husleje og dit forbrug, hvis du betaler a conto til Brabrand Boligforening.
• Finde dine dokumenter, som fx lejekontrakt, indflytningsrapport, indbetalt depositum m.m.
• Se korrespondance mellem dig og boligforeningen og nemt kontakte os.
• Indberette fejl og skader i din bolig og få kontakt med din serviceleder.
• Udfylde og indsende ansøgninger og formularer digitalt.

Log ind og kom i gang
Du har som beboer i Brabrand Boligforening modtaget et brev med dine personlige log in-oplysninger. Første gang, du logger ind på Min side, bliver du bedt om at oplyse eller bekræfte personlige oplysninger.

Når du først er logget ind, kan du ændre din adgangskode til en, du selv kan huske.

Vær opmærksom på, at en e-mailadresse kun kan bruges til én lejer. Det vil sige, at en ægtefælle eller samlever, der også er registeret på lejekontrakten, skal logge på med en anden e-mail.

Oplever du problemer med at logge ind, skal du sende en e-mail til udlejning@bbbo.dk. Husk at skrive navn, adresse og telefonnummer i e-mailen.

Find os på Facebook
Samtidig med lanceringen af vores nye hjemmeside har vi åbnet en side på Facebook, hvor du som beboer kan følge dagligdagen i boligforeningen og afdelingerne. Find os på Facebook under Brabrand Boligforening Aarhus. Vi bliver glade, hvis du vælger at følge siden og meget gerne kommenterer eller deler vores opslag.

Vi er her stadig
Husk, at hjemmesiden og dens muligheder alene er ment som en ekstra service. Du er nøjagtig lige så velkommen som altid til at ringe og skrive til os eller komme forbi administrationen på Rymarken 2 i ekspeditionens åbningstider, der er uændrede.


Vind en iPad mini!

På Min side kan du deltage i en konkurrence om den nye hjemmeside. Hovedpræmien er en iPad mini. Vi udlodder desuden to biografbilletter med sodavand og popcorn til fem heldige vindere.

Læs mere om konkurrencen på www.bbbo.dk
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt