Info fra beboerrådgivningen

Du kan nu søge om at komme på sommerferie

Af Jens Høgh – illustration (kun online) Jesper Ankjær

Igen i 2018 har en bevilling fra Arbejdsmarkeds Feriefond gjort det muligt at tilbyde et antal børnefamilier muligheden for et betalt ferieophold i Danmark, samt i et vist omfang hjælp til betaling af transportudgifter efter nærmere fastsatte retningslinjer.

Er I en børnefamilie – har I lyst til at holde en uges ferie sammen – og kniber det med selv at få råd til det, så er dette tilbud måske noget for jer? Tilbuddet henvender sig til alle forældre – også til dem, som ikke bor med barnet/børnene til daglig.

Hvem kan komme i betragtning?
Børnefamilier, der bor i Brabrand Boligforenings afdelinger: Søvangen, Skovgårdsparken, Holmstrup, Odinsgård og Thorsbjerg, har mulighed for at ansøge.

For at komme i betragtning skal man opfylde Fondens økonomiske retningslinjer. Det handler primært om det rådighedsbeløb, som familien har tilbage, når de faste udgifter er betalt.

Hvordan søger man?
Du kan enten ringe til mobil 6128-2126 og lave en aftale eller komme i de åbne rådgivninger.

Beboere i Søvangen og Skovgårdsparken kan henvende sig i beboerrådgivningen, Ingasvej 66 (ved selskabslokalerne) tirsdag 10 – 12 eller torsdag 15 – 17.30.

For beboere på Holmstrup Mark kan jeg træffes tirsdag 15 – 17 eller torsdag 10 – 12 i Værestedets lokaler, Jernaldervej 245, 1. lej. 6.

Hvem får et tilbud?
Beboerrådgiveren vil udvælge blandt de familier, der opfylder kravene. Der vil foregå en vis social vægtning af ansøgningerne (nylig skilsmisse, dødsfald, alvorlig sygdom mv.), så husk at oplyse herom. Ansøgere, der ikke har deltaget de seneste to år, vil blive prioriteret.

Med venlig hilsen

Jens Høgh, beboerrådgiver
tlf. 61 28 21 26

Ferieprojektet gennemføres med midler fra Arbejdsmarkedets feriefond

Dokumentation for indtægter og udgifter de sidste tre måneder skal medbringes til brug for udfyldelse af et ansøgningsskema samt beregning af familiens rådighedsbeløb.

Sidste frist for ansøgning er torsdag den 12. april.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt