Bliv en del af Skræppebladets redaktion

Sker der ting i din boligafdeling, du gerne vil skrive om? Så kan Skræppebladet være noget for dig

Af Helle Hansen, redaktør

Kunne du have lyst til at være med til at skrive om livet i Brabrand Boligforening – på godt og ondt?

Skræppebladet udkommer otte gange om året på papir, men vi har også en hjemmeside, du kan skrive til. Som medlem af redaktionen deltager du i et månedligt redaktionsmøde, hvor du kan komme med forslag til nye artikler og være med til at evaluere det seneste blad. Som valgt medlem modtager du telefonpenge, hvis du er aktiv på bladet.

Du kan blive en del af redaktionen ved at stille op og blive valgt på beboermødet i din egen afdeling – i år vælges der medlemmer i afdelingerne med ulige årstal. Hvis du har fået lyst, så stil op til valg på beboermødet i din afdeling.

Du kan også blive frivillig
Hvis du ikke vil til at forpligte dig til at være redaktionsmedlem, så kan du vælge i stedet at blive frivillig skribent på Skræppebladet. Så kan du levere artikler, når du har tid og lyst til det. Og brænder du mere for billeder end ord, kan du også blive frivillig fotograf.

Hvis du stadig ikke er helt sikker og har spørgsmål, så kontakt redaktør Helle Hansen 27 83 27 82 eller redaktionssekretær Elsebeth Frederiksen på redaktionssekretaer@skraeppebladet.dk.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt