Afd. 30: Usædvanlig grund til huslejestigning

Afdeling 30 – Solbjerg

Roligt møde i Solbjerg

Tekst og foto Bo Sigismund

Afdeling 30 i Solbjerg består af 43 boliger, og der var 12 deltagere til beboermødet. Der var ingen dramatik, men ikke desto mindre en usædvanlig ting: Huslejen stiger med beherskede 1,2 % eller 10 kr. pr. m² pr. år – men årsagen er ikke afdelingens egen økonomi. Det er bidraget til den lokale grundejerforening, som må stige, efter at denne er gerådet i administrativt kaos og underskud. Det er en pligtig ydelse, så der er ikke noget at gøre ved det.

Ellers var der gensyn med tidligere afdelingsformand Maria Kahr Ovesen, som fungerede som dirigent. Nuværende formand Per Tirstrup berettede om en rolig udvikling, en vellykket sommerfest, trafiksikkerhed og haverne, Christina Madsen fra foreningsbestyrelsen aflagde deres beretning – som kunne læses i oktoberudgaven af Skræppen – og samtlige forslag, alle stillet af bestyrelsen, blev vedtaget.

Når man ikke må bruge stiger eller materiel, der tilhører boligforeningen, kan man jo blive nødt til selv at anskaffe de redskaber, man alligevel har brug for.
Budgettet blev enstemmigt godkendt – en del vedligeholdelsesarbejder er blevet rykket frem.

Alle valg var genvalg: Jakob Knudsen, Lone L. Klitgaard og Martin R. Jørgensen fortsætter med Britt Faurholt Jakobsen som suppleant. Ingen meldte sig til Skræppens redaktion.
Til en afveksling bringer vi denne gang et billede af deltagerne – ikke blot bestyrelsen.

Billede af alle deltagerne til beboermødet.

Billede af alle deltagerne til beboermødet.

Afdeling 30, Solbjerg

To-, tre-, fire- og femværelses lejligheder
43 lejemål

Huslejestigning 2.1 %
Husleje pr. m2 familiebolig 904 kr.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt