Oplader sin egen el-bil i afdelingen

Tekst og foto: Anders Nielsen, Odinsgård

Skræppebladet har talt med Lone Donbæk Jensen, som bor i Odinsgård. Hun ejer en BMW elbil 3i, og hun bruger opladeren i afdelingen meget.

”Odinsgård har først fået en oplader april 2020. Men det er en stor hjælp i forhold til at lade op tidligere. Før den kom, var jeg nødt til at lade bilen op forskellige steder rundt i byen. Og der, hvor vi boede før, var det faktisk besværligt at få ladet op,” siger Lone og fortæller, at hun og manden flyttede til Aarhus ved årsstiftet i 2016, først til et alment boligbyggeri på Lindholmvej.

Her måtte de hele tiden ud og lade deres elbil op ved forskellige indkøbscentre og ladestandere rundt i byen. Og så var det ikke altid sikkert, at bilen blev ladet op, fordi pladserne var optaget. Tre måneder senere flyttede parret til Aarhus Ø. Og her kostede en parkeringsplads med opladningsmulighed 1000 kroner om måneden ved siden af huslejen.

Hvor meget bruger du opladeren i Odinsgård?
”Her i Odinsgård bruger jeg opladeren rigtig meget. Jeg lader op, hver gang jeg parkerer hjemme. Det er meget nemmere, og det tager mindre end 12 timer at lade bilen helt op,” siger Lone og fortæller, at hun har købt en elbil, fordi det er det, man skal i dag, og fordi at det er det mest fornuftige, også selvom bilen er dyrere.
”Det sparer klimaet for noget CO2,” fastslår Lone og fortæller, at hun som beboer betaler 2,50 kroner pr. kilowatt-time til boligforeningen.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt