Hvad er IN-TV for et firma?

Beboernes forening står bag

Tekst: Ulrik Dorph-Hansen. Arkivfoto: Martin Krabbe

IN-TV Aarhus er et aktieselskab, der via et holdingselskab er ejet af Antenneforeningen Aarhus. På den måde er det i princippet beboerne, der selv ejer IN-TV. Selskabet blev etableret i slutningen af 2014 med det primære formål at drive medlemsbutikken i Aarhus centrum.Det er i øvrigt også holdingselskabet, der ejer TVAarhus, som sender lokal-tv via kabel-tv og internet.

Jesper Pedersen (tv) og bestyrelses­medlem  Anders Andersen var med til at indrette  antenneforeningens medlemsbutik i 2014.

Jesper Pedersen (tv) og bestyrelses­medlem
Anders Andersen var med til at indrette
antenneforeningens medlemsbutik i 2014.

Kendte personer fra boligforeningen
Tidligere formand for Brabrand Boligforening og nuværende formand for antenneforeningen Jesper Pedersen har alle årene været direktør for IN-TV Aarhus, hvor René Skau Björnsson er formand for bestyrelsen.

IN-TV og medlemsbutikken har tidligere haft et meget godt samarbejde med Stofa, der lejede sig ind i lokalerne, og som i en periode stod for aflønning af personale i butikken.
I 2019 havde IN-TV en bruttofortjeneste på lidt over en million kroner med et resultat på lidt under det halve.

Nye veje
Levering af tv og internet er en helt ny aktivitet for IN-TV. På generalforsamlingen for antenneforeningen sidste år blev det beskrevet, at ”Det 42-årige samarbejde med Stofa som leverandør på antenneforeningens infrastruktur er anstrengt”.

Det blev ifølge referatet konkluderet, at Antenneforeningen Aarhus skal tilbage til det oprindelige formål og sikre konkurrencedygtige priser og produkter i fremtiden. Stofas opsigelser af de kollektive aftaler har fået IN-TV til at satse på at levere tv og internet som et reelt alternativ til Stofa og YouSee.
Alle, der køber signal fra antenneforeningen (fx via IN-TV), bliver automatisk medlem. Det koster 20,- kr om året.


Kontaktoplysninger

Antenneforeningen Aarhus
www.antenneforeningenaarhus.dk
Medlemsbutik og IN-TV
Hans Hartvig Seedorffs Stræde 3
8000 Aarhus C

www.in-tv.dk
Tlf. 71 99 29 98
info@in-tv.dk
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt