Du kan stadig nå at komme med ideer til Brabrand Kulturuge

Festivalen ligger i år 11. – 19. september

Af Elsebeth Frederiksen. Arkivfoto af Ulrik Dorph-Hansen

Baggrundsgruppen for Brabrand Kulturuge arbejder hårdt for at få lavet et program i år. Men de vil gerne have input fra jer. Så har I nogle gode ideer til kulturelle aktiviteter, så kan du nå det endnu.

Åbning af kulturugen foregår lørdag 11. september kl. 10 enten i gården bag Genbrugsen på hoved­gaden eller i Gasværkets gård.

Har du et indslag i kulturugen, en koncert, digtoplæsning, udstilling, foredrag, forestilling eller anden begivenhed, som du ønsker publikum til, så send en tekst til kulturuge@detgamlegasvaerk.dk. Indlæg skal være arrangørerne i hænde senest i starten af uge 25, dvs. mandag 21. juni.

Kulturugen stiller også Gasværket til rådighed for dem, der måtte have et ønske om at lave et indslag, hvor husets rammer kunne være passende. Indslaget skal kunne foregå parallelt med Gasværkets udstilling, som løber hele ugen.

Ønsker du at bruge Gasværket, skal du inden program-deadline 21. juni henvende dig til Børge Bang, på mail: borgeva@mail.dk eller tlf. 61 72 33 26 og aftale nærmere.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt