Blogskribent: Radikalisering er en trussel

Gellerup - tastatur - lys (FOTOCOLLAGE - ARKIVFOTO)
Pia Bjerre Christensen fra Gellerup er en flittig læser på både denne og mange andre blogs, og hun skriver mange steder. Bl.a. på sin egen blog, hvor hun nævner Skræppebladet. Hun synes at summen af kommentarer om indvandrere og Gellerup har nået en skinger tone i blogsfæren – “Jeg har brugt en del tid på at sidde og måbe. I afmagt,” fortæller hun.

“Det handler om summen af det, der bliver sagt og skrevet – om tendensen,” skriver hun, inden hun afslører, at hun synes, at “radikaliseringen udgør truslen mod demokratiet.”

“Mit ærinde er at bryde ud af afmagten og udtrykke en dyb frustration,” skriver hun og forklarer:

“De mennesker, som jeg gennem de sidste 15 år har grinet, grædt, festet, diskuteret højlydt, talt fortroligt, spist og drukket med, er levende, ordentlige, anstændige, respektfulde, varme og ægte mennesker af kød og blod!
Muslimer er ikke notoriske løgnere og bedragere, de er ikke voldelige, de er ikke pr. definition totalitært tænkende (de er flygtet fra det), og de er ikke umennesker, der oplærer deres små børn til vold og ekstremisme. De er fuldstændigt lige så forskellige, som du og jeg”.

Læs hele Pia Bjerre Christensens blogindlæg: http://www.stiftenblog.dk/showpost.asp?bid=1190&pid=4814
Forside for Pias blog “Stort og Småt” hos Århus Stiftstidende: http://www.stiftenblog.dk/showblog.asp?id=1190

Kommentar fra Skræppebladets blog


Læs mere

Pia skriver, at hun har fået en dårlig smag i munden over kommentarerne på de blogs som Skræppebladets blog henviser til.
Som forfatter af dette indlæg og mange andre her på Skræppebladet må jeg tilføje, at kilder ikke udvælges efter politisk observans, men efter om de beskæftiger sig med det samme som Skræppebladets blog. Derfor vil læserne også opdage at mange indlæg “vokser” mere end en gang – flere dage efter de er skrevet. Simpelthen fordi vi opdager, at andre skriver om det samme. Når vi opdager at enten andre medier eller andre blogs skriver om emnet, mener vi, at det er relevant at videregive et link.
Vi har ingen censur, men dog en del foranstaltninger imod spam. Alle med en mening kan let udgive den her på Skræppebladets blog, og det opfordrer vi fortsat til. Og har man lyst til at skrive indlæg er det også let. Man kan også bare sende os et tip (se kontakt-siden).
Læs indlæg med/om Pia Bjerre Christensen på Skræppebladets blog.

Læs Skræppebladets blog om muslimer, indvandrere, Gellerup, om at blogge.

Læs også

▮ Skræppebladets blog,

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Pia Bjerre Christensen
Hej Ulrik, Lad mig lige for god ordens skyld gentage, hvad jeg har skrevet i det indlæg, du linker til: "Dette handler ikke om Skræppebladet. Jeg er taknemmelig for at være født og opvokset i et land, hvor der er plads til både Asmaa og Pia Kjærsgaard." Blot er jeg oprigtigt rystet over, hvad MENNESKER tillader sig at sige om MENNESKER. Jeg frygter for, hvor vidt det kan komme. Bedste hilsner Pia Bjerre Christensen
Pia Bjerre Christensen
Jeg er desværre blevet nødt til at lukke min blog på Stiften. Ny blog her: <a rel='nofollow' href='http://g2007.urbanblog.dk/' title='Åben link http://g2007.urbanblog.dk/ i nyt vindue'>http://g2007.urbanblog.dk/</a>

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt på
Skræppebladets blog

af Ulrik Dorph-Hansen

blog-logoI kategorierne:

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Kollektivbyen
Gudrunsvej 78, 2.-3.sal
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data