Beboere i Gellerup skal hente breve i Rema1000

Beboere i Gellerupparken kan ikke længere regne med at få brevene leveret. I hvert fald ikke hvis det er de såkaldte maxibreve – det betyder i praksis, at stort set alt andet end postkort og rudekuverter skal afhentes i nærmeste postbutik. Efter postbutikken i City Vest lukkede for cirka et år siden skal beboerne helt ned til Rema1000 ved Silkeborgvej.

Post Danmark har oplevet så mange tyverier fra posttaskerne på postbudenes cykler, at der i området ikke længere medbringes breve, der indeholder f.eks. små julegaver, cd’er, bøger eller andre varer købt over internettet. I stedet starter postbudet sin rute med at udfylde en blanket (en anmeldelse) for hvert maxibrev, der afleveres i postbutikken. Beboerne må så nøjes med at modtage anmeldelsen og så begive sig ned til postbutikken ved Rema1000.

Arkivfoto af Ulrik Ricco Hansen

Arkivfoto af Ulrik Ricco Hansen

“Det er irriterende for alle. Postbudene synes ikke, at det er sjovt at skulle bruge måske et kvarter på at sidde og skrive anmeldelser, og kunden synes heller ikke, at det er morsomt, at han skal ud at gå for at få sin post,” siger Post Danmarks distributionsleder i området, Kim Sørensen ifølge Århus Stiftstidende.

Stiften skriver også at distributionslederen “ser derfor frem til næste år, når den nye postlov tvinger ejere af etageejendomme til at opsætte postkasse-anlæg til hele opgangen nede i stueetagen.”

“Så er postbudet ikke væk fra sin cykel i ret lang tid. Og på Gudrunsvej er det helt perfekt, fordi der er et stort glasparti i stueeetagen. Så på den måde kan han hele tiden holde øje med sin cykel,” siger Kim Sørensen.


Vis stort kort

Læs mere:
Hjemmeside for Århus Stiftstidende: http://stiften.dk
Postbude får breve stjålet op af tasken

Hjemmeside for Jyllands-Posten: http://jp.dk
Posten opgiver at bringe breve ud

Hjemmeside for DR P4 Østjylland: http://www.dr.dk/Regioner/Aarhus
Postbude plaget af tyveri fra posttasker

Skræppebladet (2008):
Slut med Post Danmark i City Vest fra nytår
Gellerupområdet mister posthus

Blogartiklen er oprettet: 07. dec 2009


Del eller print denne side:  


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | jan | feb | mar | apr | maj | 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt