Julehilsen fra Brabrand Bolig­forening

Brabrand Boligforenings administration er flyttet til ny adresse: Rymarken 2, Århus V i dagene før juleaften. Fra den nye adresse har boligforeningens formand og direktør udsendt følgende julehilsen:

I går fik vi på skrift besked fra Landsbyggefonden om, at vi nu kan gå i gang med Helhedsplanen. Med brevet var en accept på små 600 mio kroner. Det betyder, at vi nu kan iværksætte tryghedsgarantien for beboerne og implementere den i første kvartal af 2012. Samtidig har vi nu fået midler til konkret at gå i gang med etablering af den store bygade fra Bazar Vest til City Vest samt de øvrige store hovedlinier gennem Gellerup fra Ringvejen – blandt andet vejen gennem en blok på Gudrunsvej, så Gellerup åbnes op for resten af byen.

Dertil kommer, at Aarhus Kommune i går meddelte, at det nu er politisk besluttet, at Aarhus Kommune nu flytter kommunale arbejdspladser til Gellerup. I 2015 flytter Teknik og Miljø samt dele af Sociale forhold og beskæftigelse ud til Edwin Rahrsvej, og Aarhus Kommune bliver dermed banebrydende i forhold til realiseringen af Helhedsplanen. Med denne investering når Helhedsplanen op på godt 1 mia., og det er med stor glæde, at vi nu endelig kan sige GO til Helhedsplanen sammen med Aarhus Kommune.

I december fik vi dertil så også den glædelige nyhed, at Brabrand Boligforenings 43 nye lavenergi-boliger i Solbjerg blev kåret til Årets Byggeri af bladet Byggeri. Dommerkomiteen skrev: ”Pilevangen er et byggeri, der viser vejen frem for fremtidens boligbyggeri i det fossilfrie samfund. Arkitekturvalg og materialevalg er af høj kvalitet og langtidsholdbart, og derudover lever byggeriet ikke bare op til de skrappeste fremtidige energikrav – det dækker selv sit eget energiforbrug og producerer også selv den nødvendige energi. Alt sammen indenfor det almene rammebeløb. Flot”

Vi har haft travlt i Brabrand Boligforening. I går åbnede vi i nye administrationslokaler på Rymarken og forlod Tousgården, hvor vi har holdt til siden 1979. Vi har brug for mere plads, så de næste 4 år holder vi til i nye dejlige lokaler på Rymarken. Vi forventer at vende tilbage til Gellerup-området i takt med, at de fysiske forandringer i forbindelse med Helhedsplanen skrider frem.

I Brabrand Boligforening vil vi efter et travlt år nyde julen sammen med vores nære og så se frem til et nyt spændende år med mange udfordringer: Mio. renoveringer i Hans Brogesparken, Søvangen, Skovgårdsparken, Helhedsplanen i Gellerup-området samt nybyggerier i Hasselager, Tranbjerg og på Havnen. I alt har vi gang i projekter for omkring 2 mia. kroner og lægger os dermed i front indenfor igangsættelse af anlægsarbejder.

Med disse ord vil vi ønske dig og dine en glædelig jul og et godt nytår

Jesper Pedersen, formand
Torben Overgaard, adm. direktør

Læs også

▮ Skræppebladets blog,

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt på
Skræppebladets blog

af Blogredaktionen

blog-logoI kategorierne:

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Gellerup Museum
Gudrunsvej 16, 6
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data