Gellerups Meyere på trapperne

Projektlederen er ansat, og snart bliver de første af i alt 22 Meyere ansat i fleksjob.
Der holdes informationsmøde om Meyer-projektet for interesserede ansøgere

Efter næsten tre års forberedelse er Meyer-projektet skudt i gang. Den 15. september tog nyansatte Theo Van Driessche som projektinspektør for Meyerne hul på den store opgave at få de mange gode ideer og intentioner med Meyerne gjort til virkelighed. Med mere end 10 millioner kroner i tilskud fra Landsbyggefonden skal Meyer- projektet gennem de næste tre år være med til at gøre Gellerup og Tovshøj til renere og pænere steder at bo. Til at hjælpe med at løse den udfordring skal der efter planen ansættes 22 Meyere i fleksjob.

Løbende ansættelse indtil nytår

Theo Van Driessche er allerede i fuld gang med at rekruttere sine nye folk, som løbende vil blive ansat i løbet af vinteren. Ansøgerne skal være visiteret til fleksjob, og ansættelsen skal godkendes af Århus Kommune. Der bliver holdt informationsmøde i Meyer-jobbene onsdag den 7. november, hvor interesserede kun høre nærmere om at blive ansat i projektet. De kan samtidig kunne besøge Meyernes nye hjem, som bliver i bygningen lige ved siden af driftskontoret til venstre for Bazar Vests hovedindgang.

Snak og vejledning

En Meyer er en slags gårdmand, som skal være med til at lære beboerne i Gellerup og Tovshøj om affaldshåndtering. De skal snakke og vejlede beboerne om at behandle affald rigtigt. Og de skal også være i dialog med beboerne om, hvordan det er at bo i en almennyttig boligafdeling og sørge for at beboere er godt informeret om, hvad der rører sig i der lokalområdet.

Uddannelse og godt humør

Det nye Meyer-korps, som både skal bestå af mænd og kvinder, vil blive uddannet til at håndtere affald, og de vil også få kurser i konfliktløsning og førstehjælp. Kravene til en Meyer er mange; have et godt humør, god til at samarbejde, god til at formidle, kendskab til dansk og fleksibilitet i forhold til opgaver

Informationsmøde om meyer-projektet

Onsdag den 7. november kl. 16.30

på Meyer-kontoret, Edwin Rahrsvej 32 – lige ved siden af Bazar Vests hovedindgang.

Alle interesserede er meget velkomne til at komme og høre mere om projektet og muligheden for at komme i fleksjob.

Servicemedarbejder/ Gårdmænd(m/k)
til Brabrand Boligforening, Meyer-projekt

22 service medarbejder/ gårdmænd(m/k) søges til ledige gårdmandstillinger i gellerupparken og Toveshøj. ansøgere skal være visiteret til fleksjob, og ansættelsesaftalen skal godkendes af kommunen. stillingen er tidsbegrænset.

Arbejdsopgaver

• Rådgivning om affaldshåndtering til beboerne i form af dialog, uddeling af informationsmateriale og velkomstbesøg.
  • Være til stede på affaldsøerne med det formål at vejlede beboerne i sortering af deres affald. oprydning når det viser sig at være nødvendig.
  • Være behjælpelig med renholdelse af udendørsarealer

• Fleksibilitet i forhold til arbejdsopgaver
  • Godt humør
  • God samarbejdsevne og kunne se løsninger fra flere sider