Afd. 11: Aktiviteter i december

Afdeling 11: Odinsård

Juletræ, julebanko og julehilsen

af afdelingsbestyrelsen. Illustration af Jesper Ankjær


Jul i Valhalla:

Søndag den 9. december fra kl.14 – kl.17 afholdes den årlige juletræs fest i Valhalla for både store og små. Juletræet skal pyntes. Så kom og hjælp julemanden med at gøre denne dag til en sjov og hyggelig fest. Klip dit julepynt og byt det hos julemanden til en godtepose. Husk at fortælle ham, hvad du ønsker til jul. Der vil blive serveret gløgg, æbleskiver og andet godt.

juletraesfest.jpg


Julebanko:

Der afholdes julebanko onsdag den 5.december for beboere på Holmstrup Mark i Valhalla .Dørene åbnes kl.18.30 .Desuden vil der være tilmelding til bankoklubben. Så kom og vær med til at gøre denne aften festlig og fornøjelig. Forfriskninger og lidt godt til ganen kan købes i pausen.
henvendelse ang. Bankoklubben kan ske til Lene på tlf:60 77 58 02 eller til Sonja på tlf:26 90 21 56

Julehilsen:
Afdelingsbestyrelsen ønsker hermed administration og ledelse en rigtig god jul og et godt nytår. Tak for det gode samarbejde i det forgangne år. Vi er blevet mødt med hjælpsomhed, effektivitet og smil. Vi glæder os til samarbejdet i det nye år.
Desuden ønsker vi beboerrådgivning, Skræppeblad og alle i andre afdelingsbestyrelser en rigtig god jul og godt nytår. Også her har vi været positivt overrasket over det gode samarbejde. 

Med venlig hilsen
Afdelingsbestyrelsen i Odinsgården
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt