Afd. 2 og 3: Til julebal

Jul i boligforeningen

Et stort og livligt fremmøde til afdelingerne 2 og 3’s juletræsarrangement

af Peter Kjellerup Hansen. Foto af Ole Aagaard

Det kunne have været “Til julebal i Nisseland”, da afdelingerne 2, Søvangen, og 3, Skovgaardsparken, sammen, søndag den 16. december 2007 afholdt den årlige juletræsfest i Skovgaardsparkens store selskabslokale på Ingasvej. Ca. 200 havde takket ja til at deltage og var mødt op. Der var store som små fremmødte, iklædte og udklædte i farverige nissekostumer, og stemningen, var så det kunne høres på Astridsvej.

img_1159.jpg

Gudmunds nisseterzet spillede op til dans om juletræet og fornøjede de mange gæster, som de havde gjort det traditionen tro de sidste år med julesange, sanglege og en konkurrenceindlagt kædedans til særlig fryd for de helt små deltagere.

I pauserne mellem de mange – lidt idrætsrelaterede – sanglege var der uddeling af slik og sodavand. De voksne, som foretrak at indtage beskuerens rolle, kunne glæde sig med æbleskiver, gløgg, brune kager eller kaffe og te. Var det så ikke sagen, kunne der købes øl og sodavand til favorable “nisse”-priser, eller de fik mulighed for og materialer til stille og roligt at sidde og “fabrikere” deres helt egen juledekoration, som de kunne tage med sig.

img_1143.jpg

Efter 2 1/2 times intens underholdning var det synligt at trætheden havde meldt sin indblandende ankomst, og man kunne kalde det en sund træthed. De mange lege og øvelser, og den aktiveren, de små havde udfoldet sig med, gjorde det forståeligt, at de måtte bæres derfra. Endnu engang et “Julebal” som mange vil mindes som en god oplevelse.

img_1156.jpg
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt