Brug for flere Meyere

Stadig ledige stillinger til flexjobbere i Meyerprojektet i Gellerup og Toveshøj


af Helle Hansen

Meyer-patruljen er gået på gaden, men endnu er truppen ikke helt oppe på de 22 mand (m/k), som projektet er normeret til i de kommende tre og et halvt år.
Det er blandt andet situationen på arbejdsmarkedet med stor mangle på arbejdskraft, som smitter af på projektet. “Men der er rigtig mange interesserede, der henvender sig for at høre om deres muligheder for at blive Meyer, men en hel del af dem er endnu ikke godkendt til fleksjob, men de er i gang med et afklaringsforløb,” fortæller projektleder Theo van Dressche, der er sikker på, at patruljen er fyldt helt op i løbet af foråret.

De Meyere, som allerede er ansat, er nu i fuld sving ude i områderne. Her holder de orden på containerpladserne og snakker med beboerne om at sortere affald. Og så er Meyere også ved at tage hul på en ny opgave. Det er nemlig planen, at nyindflyttere i de to afdelinger fremover skal bydes velkommen med en blomst og en lille hilsen fra Meyerne om, hvordan man kommer af med sit affald i Gellerup og Toveshøj. De nye beboere får ved samme besøg også en kort orientering om det beboerdemokratiske arbejde i afdelingerne.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt