Fra Beboerrådgiverne

Julehjælp

af Jens Høgh/Abelone Asingh og Maryam Feriedanian, Beboerrådgivere.
Illustration af Jesper Ankjær

Beboerrådgiverne har igen mulighed for at formidle julehjælp gennem vores samarbejde med Egmont Fonden. Her har enlige mødre/fædre med børn mulighed for at få en mindre økonomisk håndsrækning til afhold­else af jul.

Kravene for at komme i betragtning er:
– at man holder jul
– at man er enlig med børn
– at familiens rådighedsbeløb ikke overstiger kr. 3.000 excl. børneydelserne

Vi skal sammen udfylde et ansøgningsskema, hvorfor du ved henvend­else bedes medbringe dokumentation for indtægter og udgifter. Sidste frist er den 6. november.

Hvis du ikke ønsker at benytte dig af ovenstående, så er der også andre muligheder for julehjælp.

Børnenes Kontor: Her skal du udfylde et ansøgningsskema, der skal underskrives af sagbehandler eller af beboerrådgiveren og som herefter indsendes. Vi har sørget for ansøgningsskemaer, som du vil kunne afhente i Beboerrådgivningen. Ansøgningen skal indsendes senest i slutningen af november.

Frelsens Hær: Hos Frelsens hær skal man selv afhente ansøgningsskema på en bestemt dag og på et bestemt tidspunkt i Århus centrum. Du skal holde øje med Århus Onsdag, da dato og klokkeslæt annonceres her i.

Herudover er der mulighed for at søge ved din lokale kirke. Det er forskelligt fra kirke til kirke, så kontakt dem for at hører nærmere.

Beboere på Toveshøj kan henvende sig hos Maryam i Beboerhuset Tousgårdsladen, 1. sal.
Beboere fra de andre afdelinger, som er tilknyttet Beboerrådgivningen bedes henvende sig i rådgivningen på Gudrunsvej 16, 1. th. eller i tirsdags-rådgivningen på Holmstrup.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt