Afd. 4: Efterlyser frivillige til beboercafé i Yggdrasil

Afdeling 4: Gellerupparken

Initiativ på vej for at skabe et hyggeligt mødested midt i Gellerupparken

af Sebastian Adorján Dyhr. Illustration af Jesper Ankjær

Nu skal det snart være muligt for beboerne i Gellerupparken at kigge forbi Yggdrasil og drikke en kop kaffe og nyde et stykke kage, mens man tager en sludder med naboen.

Sådan lyder ambitionen i Beboerhuset Yggdrasil, som netop har fået lagt nyt gulv og også har fået indrettet et rigtigt køkken til cafe-virksomhed.

”Vi efterlyser frivillige beboere, som har tid og lyst til at være med til at drive cafeen,” siger afdelingsformand Helle Hansen, der sidder med i beboerhusets styregruppe.

”Vi regner med at starte ud stille og roligt med at holde åbent i cafeen et par timer to gange om ugen. Og ideen er som udgangspunkt, at åbningstiden skal være i samme tidsrum, som der er aktiviteter i tekstilværkstedet i kælderetagen, mens huset i forvejen er fyldt med kvinder, som måske har lyst til at drikke en kop kaffe eller te sammen med veninderne,” tilføjer Helle Hansen.

”Og så håber vi, at nogle af de beboere, som i dag ikke benytter huset får lyst til at kigge indenfor og måske læse avisen eller se lidt fjernsyn. Man kan måske også forestille sig, at cafeen af og til byder på foredrag, underholdning eller en anden aktivitet. Men det er helt op til de aktive, som melder sig til at være med til at drive cafeen at bestemme, hvad cafeen skal udvikle sig til”, fastslår Helle Hansen, der regner med, at Yggdrasil-cafeen åbner i løbet af marts måned.

”Vi holder møde i cafe-gruppen i februar, og hvis nogen beboere er nysgerrige og måske interesseret i at være med, så er de mange velkommen til at kontakt mig – eller også kan man give besked til beboersekretær Vibeke Dam Hansen, der har kontor i Yggdrasil,” siger Helle Hansen, der kan kontaktes på telefon 40 17 86 75.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt