Afd. 1: Nyt fra Klub Hans Broge

Afdeling 1: Hans Broges Parken

Vi havde en dejlig julefrokost

tekst og foto af Gunhild Weisbjerg

Julen varer jo som bekendt til påske, så derfor er det vel passende at komme med et lille referat om vores julefrokost, der blev afholdt den 24 januar.

Det var en rigtig dejlig fest, med et flot fremmøde, så mange som vi nemlig kunne være, nemlig, 30, hvis vi ellers kunne spise med kniv og gaffel. Og med kniv og gaffel indtog vi en overdådig menu. Jeres skribent er vidende om, at den ene af kokkene forlod Brabrand kl. 5 om morgenen for at køre til Grenaa og kokkerere, så vi kunne nyde friskstegte rødspættefileter og ænder. Vi har efterfølgende fået mange tilkendegivelser om, at det var en rigtig vellykket fest, og vores eksperiment med at lave bordplan, så folk blev mikset på kryds og tværs faldt også i god jord.

Julefrokosten blev kreeret af slagtermester Toreben Pedersen  og køkkenchef Bent Videriksen

Julefrokosten blev kreeret af slagtermester Toreben Pedersen og køkkenchef Bent Videriksen

Og nu er det så forår, og vi er i gang igen. Vi har haft en spændende aften med  Børge Nielsen, vores  afdelings ekspert i lokalhistorie. Utrolig hvad den mand ved om gamle dage i Brabrand. Ekstra spændende for os, der ikke er barnefødt her i Brabrand.

I aften, hvor disse linjer affattes er der fokus på motion i vores motionsrum med fysioterapeut Lene Skeldal, som instruerer. Vi er utrolig heldige med, at vi har en ekspert som Lene, som er villig til at bruge så megen tid i vores regi. Husk, at Lene stort set træffes hver tirsdag aften sammen med andre motionister i motionsrummet, og du også er velkommen som medlem af klubben.

Når disse linjer læses, er det samlede forårsprogram forhåbentlig husstandsomdelt.

Forårshilsner
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt