Café Perlen har fået nye venner

Foreningen Perlevenner vil skabe masser af aktivitet og gode oplevelser for beboerne i Gellerup

af Helle Hansen

I forbindelse med Café Perlens julearrangement i beobercafeen fredag den 11. december så en ny forening dagens lys i Gellerupparken. Det er Foreningen Perlevennerne, der er blevet stiftet med det formål at skabe aktiviteter og gode oplevelser for beboerne i Gellerup til glæde for børn, unge, voksne og ældre på tværs af køn og kulturel baggrund.

Det er brugere og frivillige i Café Perlen, som står bag den nye forening, som har masser af ideer til aktiviteter og arrangementer i den kommende tid. Og foreningen går nu i gang med at søge midler til at gennemføre de mange ideer.

”Vi vil gerne kunne stå for en festlig sommerlejr for 100 af de beboere, som ellers ikke kommer på ferie til sommer, og vi vil også gerne lave forskellige foredrag og arrangementer i Café Perlen,” fortæller Tinna Andersen, der er formand for den ni mand store bestyrelse.

”Perlevennerne er ikke kun for beboerne i Gellerupparken og Toveshøj, men også for folk udefra, som har lyst til at være med og bakke op om vores aktiviteter,” fortæller Tinna Andersen, der sammen med kasserer Jytte Nielsen allerede fik tegnet 25 nye medlemmer ved Samvirkets Årsmøde i Foreningernes Hus tirsdag den 19. januar.

”Det koster kun 25 kroner at være medlem af Perlevennerne, så alle har råd til at være med,” siger formanden, som understreger, at Perlevennernes primære aktiviteter er at sørge for, at der er frivillige til at drive Café Perlen.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt