Meyer-projektet i Gellerupparken og i Toveshøj

Flotteste opgang kåret – børnene samlede affald

af Ulla Bording Jørgensen, projektassistent i Meyerprojektet
fotos af Jonas Jørgensen, PR-konsulent, fotograf og meyer

I april kårede Meyer-projektet den flotteste opgang i Toveshøj og i Gellerupparken.
Midt i april deltog 190 børnehavebørn fra Gellerup i affaldsindsamlingen og hjalp med at gøre Gellerup renere.

Vinderne af de flotteste opgange
Smileykampagnen sluttede i marts, men meyerne måtte ud at kigge de flotteste opgange efter i sømmene i starten af april også. Der var nemlig 10 opgange, som var rigtig pæne, og kun 2 opgange kunne vinde præmien, som i år var en tur i Legelandet.

Janesvej 9 og Bentesvej 27 holdt til en meget glad smiley 5 uger i træk og blev dermed vinderne af konkurrencen om den pæneste opgang 2010.

De blev kåret d. 23. april, hvor afdelingsbestyrelserne traditionen tro satte et diplom op i begge opgange. De 2 vinderopgange får en festlig eftermiddag i Legelandet med velkomst af både Klovnen og Otto. Det sker d. 8. maj kl. 13.
6 opgange forbedrede sig markant: De gik fra meget grimme til pæne på 4 uger. Disse opgange er blevet tildelt et fremgangsdiplom. Samlet set forbedrede 11% af opgangene sig i løbet af kampagnen i år.

Affaldsindsamling med børnehaverne
190 børn fra børnehaverne var med ude at samle affald i den landsdækkende affalds-indsamlingsuge. Meyerne delte handsker og poser ud til børnene. Efter indsamlingen blev alt affaldet vejet. Ude i det grønne mødte børnene affaldsklovnen, og de fik fortalt ham, at han skal huske at bruge skraldespanden. Til slut kom Otto og delte diplomer ud til alle.

Nøgleringe som tak, fordi du holder rent i Gellerup
I april delte meyerne nøgleringe ud ved Bazaren og ved CityVest. Nøgleringene indeholder en mønt, som passer til alle indkøbsvogne. På mønten er indgraveret ordene: Tak for rent i Gellerup. Meyer-projektet takker hermed alle de mange beboere, der er med til at holde området rent og pænt.

Nye Ottokort i maj
Godt nyt til Ottofans. I maj måned udkommer 10 nye Ottokort. Det sker i Kristi Himmelfartsferien, hvor meyer-bilen kører rundt og laver ståhej i Gellerup.

Dér, hvor meyer-bilen stopper, kan børn komme hen til meyerne og få en lille plasticpose til at samle affald i. Når der er kommet affald i posen, kan man bytte den til Ottokort. Legen foregår torsdag, fredag, lørdag i Kristi Himmelfartsferien, hvor børnene har fri fra skole.

Søndag kører meyer-bilen rundt igen. Denne gang med præmier, som man kan få del i, hvis man har samlet alle 10 nye Ottokort. Præmierne består af alt fra kasketter og nøgleringe til fodbolde, karameller og vandpistoler.

Meyer-projektet for et renere Gellerup vil hver måned skrive om indsatsen.
Del eller print denne side:   
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt