Mere overblik over lokalt samarbejde i Gellerup

Afdeling 4: Gellerupparken. Afdeling 5: Toveshøj

Samvirket i Gellerup og Toveshøj snart klar med hjemmeside

af Helle Hansen

Vil du følge med i, hvad der rører sig i dit boligområde på den boligsociale front, så er Samvirket i Gellerup og Toveshøj et godt sted at begynde – og snart kan du også finde Samvirket på internettet.

Samvirket er et tre år gammelt mødeforum for frivillige og offentlige personer i Gellerupområdet. Heri er repræsenteret klubber og idrætsforeninger, kulturelle foreninger, GLOBUS1, skoler, biblioteket, Folkeinformation, kirken, de lokale moskeer, fællesrådet, lokalpolitiet, social- og beskæftigelsesforvaltningen, ildsjæle, boligforeningen samt afdelingsbestyrelserne i Gellerup og på Toveshøj.

Kvartalsmøder for alle aktive
På Samvirkets Kvartalsmøder kommer politiet og fortæller seneste nyt, og deltagerne bliver præsenteret for nogle af områdets mange foreninger og institutioner samt får et overblik over de aktiviteter, som Samvirkets ad-hoc-grupper har i gang – for eksempel forældredebatmøder og sansehaven.

Næste Kvartalsmøde i Samvirket holdes tirsdag den 2. juni kl. 16.30-19.00 i Foreningernes Hus på Nordgårdskolen. Mødet er åbent for alle, som er interesseret i det boligsociale arbejde lokalområdet.

Samvirket i Gellerup og Toveshøj får snart sin egen hjemmeside, hvor det bliver nemt til få overblik over, hvad der foregår i Gellerup og Toveshøj – adressen bliver www.samvirket.dk
Del eller print denne side:   
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt