Gellerup Museum – nu med bedre åbningstider

Gellerup Museum åbner nu for besøg hele weekenden – hver weekend – med gratis entré. Dog skal man blot lave en aftale på forhånd

af Doron Haahr, museumsinspektør Gellerup Museum.
Arkivfoto af Elsebeth Frederiksen (kun online)

Når disse ord læses, har Gellerup Museum formentlig rundet gæst nummer 1.000. Det er naturligvis dejligt med den store interesse. For at imødekomme ønsket om at se museet, har vi nu valgt at gøre vores åbningstider mere fleksible.

Hver tirsdag har vi fast åbent kl. 15 til 17. Her vil museets inspektør, Doron Haahr, være til stede. Der er gratis entré hver tirsdag.

Arkivfoto: Doron Haahr byder velkommen foran billede af Knud Blach Petersen

Arkivfoto: Doron Haahr byder velkommen foran billede af Knud Blach Petersen

I weekenderne giver vi nu mulighed for, at museet kan besøges på det tidspunkt, der passer dig som museumsgæst. I stedet for at møde op i en fast åbningstid, kan du nu få en aftale i stand, der passer dig. Det eneste, det kræver, er, at du kontakter museet – gerne en uge i forvejen – og aftaler et tidspunkt. Der er også fri entré ved weekendbesøg på Gellerup Museum.
Derudover holder museet åbent i hverdagene for fx skoleklasser heller kursushold. Disse besøg aftales på forhånd, og der betales entré. En klasse/et hold med 12 elever eller derunder koster 300 kr. En klasse/et hold med mere end 12 elever koster 500 kr.

Bliv frivillig på Gellerup Museum
Gellerup Museum har stor gavn af de frivillige, der støtter museet. De frivillige bor selv i området og véd derfor en masse om, hvad der sker. Museets frivillige kender andre i området, og på den måde kan de frivillige være med til at øge kendskabet til museet. Som frivillig på Gellerup Museum får man lov til at præge museets udvikling, komme med idéer til udstillinger og arrangementer, og man kan få lov at vise museet frem for gæster fx ved weekendbesøg. Kunne du tænke dig at være frivillig på Gellerup Museum, skal du blot kontakte museet.

INFO: Gellerup Museum. Gudrunsvej 16, 6. th. 8220 Brabrand
Kontakt museumsinspektør Doron Haahr: tlf. 61 22 17 68 eller email: dona@bbbo.dk
Find Gellerup Museums gruppe på Facebook: søge efter ’Gellerup Museum’
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt