Afd. 4: Husk altankonkurrencen om Gellerups smukkeste altan

Afdeling 4 – Gellerupparken

Kampen om at blive kåret som den flotteste og hyggeligste altan i Gellerupparken er gået ind

af Helle Hansen

Det forlyder, at flere beboere i Gellerup allerede er i fuld gang med at smukkesere deres altaner til konkurrencen, så der bliver sået og pottet om og nippet og nusset omkring blomsterne for at kunne aspirere til titlen som afdelingens smukkeste altan.

Det er tredje år i træk, at afdelingsbestyrelsen i Gellerupparken inviterer beboerne til at deltage i blomsterkonkurrencen, hvor man kårer afdelingens flotteste og hyggeligste altan eller terrasse.

I år bliver regler sådan, at beboeren kan vælge selv at tage 3-4 fotos og sende dem til viha@bbbo.dk eller aflevere billederne i beboerhuset Yggdrasil – eller hvis man ikke har et kamera, kan man kontakte Helle på tlf. 4071 8675 eller mail hellehm@gmail.com og lave aftale om fotografering – senest mandag den 15. august.

Udstilling og afstemning i Café Perlen
De indsendte fotos udstilles i Cafe Perlen fra torsdag den 18. august til torsdag den 11. september. I samme periode kan alle beboere komme forbi caféen og stemme på den altan eller terrasse, som de synes er flottest. Vinderne afsløres på Godhedsdagen lørdag den 17. september 2011.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt