Afd. 4: Blomsterkonkurrencen i Gellerupparken 2020

Afdeling 4 – Gellerupparken

Gellerups beboere inviteres igen til at konkurrere om at pynte altaner og terrasser med blomster

Tekst Elsebeth Frederiksen, fotos Helle Hansen

Afdelingsbestyrelsen har i forbindelse med afdelingens 50-års jubilæumsår 2019-2022 valgt at genoptage en gammel tradition i Gellerupparken, hvor afdelingens beboere inviteres til at deltage i en konkurrere om at have den smukkeste og hyggeligste blomsterpyntede altan eller terrasse.

Der er to kategorier: en for de store lejligheder og en for midterlejlighederne, som på grund af størrelsen ikke kan fremvise lige så meget pynt som de store.

De åbne dybe altaner i Gellerupparken kan indrettes på mange måder.

De åbne dybe altaner i Gellerupparken kan indrettes på mange måder.

Foto med mobil
”For år tilbage blev der også holdt fotokonkurrence i Gellerup. Dengang skulle der et fotografiapperat til for at tage billeder.

I dag kan de fleste beboere godt selv fotografere deres altan eller terrasse med mobiltelefonen og indsende de flotteste 3-4 billeder til konkurrencen,” siger Helle Hansen fra afdelingsbestyrelsen og tilføjer, at hvis en beboer ikke har en mobil eller et kamera, så kan hun kontaktes og komme forbi og fotografere – ring og aftal tid på 27 83 27 82.

Billederne er fra altankonkurrencen tilbage i 2010.

Billederne er fra altankonkurrencen tilbage i 2010.

Udstilling og afstemning i E&P
De indsendte blomsterbilleder vil blive udstillet i det nye E&P Hus ved Nordgårdhallen fra torsdag den 13. til torsdag den 27. august. Her kan alle beboere komme forbi og stemme på deres favorit.

Der kåres en vinder og en 2.- og 3.-plads samt gives anerkendelse til de efterfølgende syv flotteste udsmykninger. Præmien er blomster til altankasserne i foråret 2021. Resultatet offentliggøres på beboermødet i september.

Billederne skal sendes som jpg-filer på mail til blomster@glpk.dk – eller afleveres i print i E&P Huset senest mandag den 10. august.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt