Afdelingsdyst hos Haslegrisen

Bolde på sand giver venskab, når afdelinger mødes

tekst af Hans Esmann Eriksen – foto af Gunnar Kristensen

Haslegrisen er petanqueklubbn i Hasselager, som har indrettet fine baner med et lille klubhus ved Hasselhøjen og Hasselengen. Klubben har gennem de senere år klaret sig fint ved de danske mesterskaber i petanque.

Forhistorien
Da vandreklubben Lunterne fra Hasselager sidste år besøgte Sonnesgården, så de, at der var lavet en lille petanquebane i gårdhaven. De opfordrede beboerne til at lave en lille klub, der spillede jævnligt. Det begyndte beboerne på i sommeren 2011.
Sidst på sommeren modtog beboerne i Sonnesgården en invitation fra Haslegrisen til en venskabelig kappestrid med efterfølgende grill, øl og kaffe og is.

Elise Kristensen og Grethe Pedersen nyder to små iskugler, efter at de har spillet med de store kugler.

Elise Kristensen og Grethe Pedersen nyder to små iskugler, efter at de har spillet med de store kugler.

Dysten
En lille modig delegation fra Sonnesgården drog til Hasselager for at mødes med mestrene. Spillerne blev ved lodtrækning i tomandshold, således at de mindre erfarne også fik en chance. Efter 3 kampe uddelte Hasselgrisen præmier til de bedste. Det viste sig, at også beboerne fra Sonnesgården kunne få en præmie.

Lad os besøge hinanden
Gunnar Kristensen fra Sonnesgården fortalte bagefter, at han var rigtig glad for at se hvordan klublivet foregår i andre afdelinger. “Det er let at lukke sig inde i den boligafdeling, man selv bor i,” fortsatte Gunnar.

“Ved at besøge de andre afdelinger får man idéer til, hvordan man også kan gøre, og man kan se, at man er en del af en stor og forskellig almen sektor,” sluttede Gunnar med et ønske om, at afdelingerne besøgte hinanden mere.

Foran Haslegrisens klubhus taler formand “Grumse” med Grethe Skouboe fra Sonnesgården.

Foran Haslegrisens klubhus taler formand “Grumse” med Grethe Skouboe fra Sonnesgården.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt