Det sjove og det meget mindre sjove i Gellerup

Gellerup-indstik til beboerne viser området på godt og ondt

tekst og foto af Birger Agergaard

Denne måneds Gellerup-indstik, som beboerne i Gellerupparken og Toveshøj får sammen med Skræppebladet, viser området på godt og ondt. Beboere uden for dette område får ikke indstikket, men det kan læses på Skræppebladets hjemmeside.

Du får et lille resume her af nogle af historierne i bladet, som har fået navnet Gellerup:NU

Godt, vi har Gintberg til at adsprede os i en tid, hvor spareforslagene rasler ned over Gellerup og Toveshøj og får os til at tænke over, hvordan i alverden helhedsplanen skal opnå succes.

Godt, vi har Gintberg til at adsprede os i en tid, hvor spareforslagene rasler ned over Gellerup og Toveshøj og får os til at tænke over, hvordan i alverden helhedsplanen skal opnå succes.

Gintberg på Kanten
Aldrig har vi grinet så meget, som da komikeren Jan Gintberg grinede af os i september. Han sluttede optagelserne af sit ”Gintberg på Kanten”- med et forrygende show i Foreningernes Hus, hvor han tog gas på alt og alle. Uden dog at skaffe sig uvenner – vistnok.

Meget mindre sjovt
Det er ikke sjovt det hele i Gellerup. Sparekniven vil måske ramme området hårdere end andre områder.

Der er en artikel om Familieskolen i Gellerup, som har dokumenteret succes med deres forløb med både børn og forældre – og med at bringe børnene tilbage i normalklasserne igen.

Denne skole og to andre familieskoler i Aarhus skal ifølge forslaget lukke. Andre sparehug i Gellerup – som ellers er ”bydelen vi satser på i helhedsplanen” – er Gellerupscenen, Tousgårdsladen, Globus1 og biblioteket.

Så er det da godt, at vi har nogle kristne til at komme en gang om året med en ”godhedsdag”. Vi bringer en fotoreportage fra dagen.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt