Om forårsrengøring

Klumme

Uffe rumler lidt med rytmeboksen

af Uffe Adelørn – beboer Sonnesgården. Tegning af Jesper Ankjær

Så kom det endelig – foråret!
Et langt tilløb skulle der til, men nu er vi alle klar over, at forårsrengøringen ikke kan udskydes længere! Og er det så særlig slemt?
Tænk bare på alle de ting, som vi nu med god samvittighed kan kassere – ja, nu er der selvfølgelig nok nogle, der omgående tror, at der sigtes på afdelingsmøderne i april – men her tager de fejl: der er først valg i efteråret!

Nej, forårsrengøring eller som det også hedder – hovedrengøring – er tiden, hvor ALT skal frem i lyset og støves af eller vaskes godt og grundigt, eller måske kasseres: gardiner, møbler, grimme tanker, glemte ting og sager, formandsberetning, regnskaber og naturligvis tæpper, græsplæner og fliser!

Rygter om fremtidens regninger
Et rygte, som man naturligvis ikke skal lytte til, fortæller, at vor inspektør i samråd med direktør og regnskabsafdeling har fået lavet en krukke, hvori de smider fremtidige regninger for byggesjusk o.l. Én gang om året – og det er naturligvis i forbindelse med hovedrengøringen – vil der så blive udtrukket én, som måske skal betales (hvis den enkelte afdeling har fået lige netop den medtaget i budgettet) og resten betales ved salg af en af BB´s mange grunde, som man nu alligevel ikke får brug for, efter at det er blevet besluttet, at der investeres i husbåde ved Egå Marina, så alle får en mulighed for havudsigt! (En enkelt eller to vil muligvis blive placeret på Brabrand Sø og kan så bruges i forbindelse med møder i hovedbestyrelsen eller til inspektør-boliger!)

Men som skrevet, det er kun et rygte! Selvom et gammelt ord siger, at der sjældent kommer røg uden brand!
Men rygter af den type kan vel kun gøre os i godt humør, så vi midt i travlheden med hovedrengøringen kan sende smukke og varme tanker til hele det uniformerede personale, der på bedste og fornuftigste vis sørger for, at vi alle trives i boligforeningens velholdte afdelinger!

Her i Sonnesgården imødeser vi forår og sommer med stor glæde, især hvis den sorte sky over vores kloaker vil forsvinde! Hvis rygtet er rigtigt.

Ingenting er så alvorligt,
at man ikke kan tage gas på det
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt