Afd. 1: Grønt lys – Grøn rundgang – Grønt græs

afdeling 1 – Hans Broges Parken

Endnu ikke grønt lys til renovering

af Inger Bloch – arkivfoto (kun online) af Ulrik Ricco Hansen

Renoveringen
Den første overskrift ”Grønt lys” passer ikke: Der er ikke givet grønt lys til at påbegynde renoveringen i afdeling 1 – tværtimod afventes flere økonomiske beregninger og forhandlinger med Landsbyggefonden. Denne er under stort arbejdsmæssigt pres på grund af de mange ansøgninger om støtte til projekter, som ønskes igangsat i forbindelse med regeringens kickstart.

Vi må nu bare væbne os med tålmodighed (en ikke helt uvant øvelse).

Grøn rundgang
Varmemester, inspektør og bestyrelse har foretaget den årlige grønne rundgang, hvor den lille forsamling går omkring i området, kommer med ideer og påpeger, hvilke arbejder, der ønskes udført.

På vandringen blev der foretaget notater om blandt andet: Maling af plankeværket ved genbrugspladsen, om klipning af grene og ukrudt på nogle skrænter på Udsigten og om huller i fortov.

Det blev nævnt, at det tidligere er aftalt, at nye hegn skal males sorte, og dette vil blive indskærpet fremover.

Vi var også forbi petanque-banen. Der er ønsker om at få liv i petanque-spillet igen, og banen bliver ordnet, når vi får en periode med tørvejr.

Og så blev der lagt mærke til afdelingens græsplæner, der har fået en ”kur” her i foråret. De fremstår nu knaldgrønne og uden mos: En sand fryd for øjet!
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt