Indvielse af vartegn i Lyngby og sommerfest

Afdeling Lyngby har fået nyt vartegn

Tekst og foto af Susanne Jars

Og det er nu også blevet hele byen Lyngbys vartegn.

Afdelingen herude ønskede i lighed med andre afdelinger i Brabrand Boligforening et vartegn for netop deres afdeling. Placeringen var udset på forhånd: Et blomsterbed, der var sløjfet, og som nu så rigtig tomt ud.

Bevillingen til projektet var ikke særlig stor, kun 500 kroner, men med opbakning fra lokalsamfundet, som donerede sten og frivillig arbejdskraft, så lykkedes det at få en stensætning i lighed med en gravhøj op at stå.

Tilblivelsen af vartegnet har været en større proces
De helt rigtige sten til ”gravhøjen” skulle findes, og derefter skulle stenene transporteres til vores afdeling. Dernæst skulle stenene placeres – dette var bestemt ikke helt let. Under hele forløbet er vi blevet hjulpet meget af vores naboer og andre her i lokalområdet.

Alle de personer blev selvfølgelig inviteret til vores sommerfest.

Indvielse og sommerfest
Og endelig tirsdag d. 19. juni holdt så beboerne i afdeling Lyngby en stor fest. Det blev både en indvielse af vores vartegn, men også afdelingens første sommerfest. Solen skinnede fra en skyfri himmel, og vores nye bålgrill blev indviet. Vore sponsorer fra lokalområdet kom, Torben Overgård fra Boligforeningen kom, og alle vi beboere kom selvfølgelig også.

Det blev en rigtig god dag med snak og taler. Og bestemt ikke sidste gang, vi holder sommerfest i Lyngby.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt