JR Skræp

Skræppen – nu også for børn

Månedens tema er Jul og Nytår

Af Dorit Barbara Strandgaard – illustrationer af Jesper Ankjær og Dorit Barbara Strandgaard

Jul i JR Skræp

Hej kære JR Skræp-læsere!
Julen står for døren, og i december måned tæller man dagene indtil den 24. december. Julen er en rar tid for børnene, og for forældrene kan det være en tid, hvor man vil gøre juletiden ekstra spændende for sine børn!

Nogle får bløde pakker, som kan være tøj, nogle får hårde gaver, men pas på, I ikke får en snydegave. Det fik jeg engang, hvor jeg troede, jeg ville få en fin stegepande, og så lå der i stedet en snydegave i pakken. Hvad ønsker du dig? Tror du på julemanden? Hvad er det bedste ved julen?

For mig er julen den tid, hvor man hygger sig bedst med dem, man skal fejre julen med. Kan du løse nedenstående gåde – så kan du måske være den heldige vinder af et gavekort. Pas på hinanden i den søde juletid, og pas på det farlige, men flotte fyrværkeri, for det kan være svært at vide, hvordan sådan noget fyrværkeri er, og jeg vil anbefale, at du med en voksen søger på nettet og finder fyrværkeriråd om, hvordan man undgår skader, og husk sikkerhedsbrillerne!

Jeg håber, at I alle må få jer en god jul og et godt JR Skræp år.

Kærligst fra JR Skræp-redaktionen.


Vind julepræmier
Der gemmer sig nogle julehjerter rundt i Skræppebladet (den trykte udgave – hent en pdf-version), men hvor mange kan du finde? Få en af dine forældre eller søskende til at hjælpe dig, og vind flotte præmier. Se længere nede, hvor du kan sende svarene.


Vinderen af JR Skræps november-rebus blev:
Sara Abo Ayda,
Lottesvej 4, st.th.,
8220 Brabrand
Svar: “Halloween” 


Årets gåde
Kan du løse gåden på tegningen? Kig på venstre side på bogstaverne og tallene, hvor du skal finde ud af, hvad der skal stå på højre side. Hvis du kan løse gåden, kan du vinde et flot gavekort. Få en af dine forældre til at sende svaret med dit navn, efternavn og din adresse til JR Skræp senest den 9. december 2012 til: 20 10 16 96 eller på mail adressen: jrs@skraeppebladet.dk


sms løsning på rebus, navn og adresse på 20 10 16 96 eller på mail adressen: jrs@skraeppebladet.dk og vind en HEMMELIG præmie
Del eller print denne side:   
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt