Leder

Det nye Skræppeblad år 1

Af Skræppebladets redaktørteam
Hans Esmann Eriksen, Kirsten Hermansen og Helle Hansen

Det er nu godt et år siden, at Skræppebladets nye redaktørteam tog over. Vi kan glæde os over, at der i dag er flere aktive medlemmer på redaktionen end tidligere, og vi håber, at I læsere synes, at bladet er godt. I det kommende år vil vi gennem fokusgruppeanalyser og en spørgeskemaundersøgelse arbejde med, hvordan vi kan gøre vores blad endnu bedre.

Antallet af afdelinger, der har valgt et redaktionsmedlem, er steget til otte, og antallet af afdelinger, der bliver omtalt i de enkelte numre af Skræppebladet, er gennemsnitligt ti-elleve stykker. Det vil vi gerne gøre endnu bedre, men det fordrer et aktivt samarbejde med afdelingsbestyrelserne, som vi vil lægge op til i det kommende år.
Den større redaktion har i år gjort det muligt også at forsøge at gå mere i dybden med de enkelte artikler, og samtidig har vi også prøvet på at rejse flere boligpolitiske debatter.

Den almindelige Skræppebladslæser har sandsynligvis ikke bemærket de nye tider på redaktionen, men derimod måske oplevet, at bladet i år har været meget tyndere, fordi den store mængde stof, der vedrører Gellerupområdet, ikke længere placeres i hovedbladet.

I stedet kan det læses i indstikket Gellerup.nu, der kun uddeles til beboerne i Gellerupparken og Toveshøj, men som også kan læses i netudgaven på www.skraeppebladet.dk.
Både beboere fra Gellerupparken og Toveshøj og beboere fra afdelinger, som ikke modtager Gellerup.nu, har over for redaktionen givet udtryk for, at de synes, de har fået et bedre blad ud af den ændring.

Den nye struktur med et delt redaktørteam, der skiftes til at have redaktøransvar, og en lønnet sekretær og korrekturlæser har givet små udfordringer i forbindelse med produktionen af Skræppebladet. Udfordringerne har været spændende, men måske også lidt forvirrende for dem, som har deltaget, ikke mindst for layouteren, der sætter bladet sammen til sidst. Men hver måned er det heldigvis lykkedes til sidst at sende et færdigt blad af sted til trykkeriet.

Efter et år med den nye struktur har vores arbejdsgange efterhånden fundet et leje, og samarbejdet tegner rigtig fornuftigt, så i redaktørteamet er vi optimistiske for fremtiden.
Og vi er klar til at tage nye udfordringer op i det kommende år, alt sammen for at lave et endnu bedre blad til glæde for alle beboerne i Brabrand Boligforening. Første udfordring bliver at arbejde med ideerne om et nyt udseende til Skræppebladet.

Her til sidst skal lyde et ønske til jer alle om en rigtig glædelig jul og et godt nytår.
Skræppebladet er tilbage igen i februar 2013.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt