10 år med Skræppebladet

Frivilligt arbejde på redaktionen har budt på spændende udfordringer

Af Kirsten Hermansen, foto Bo Sigismund

Efter 10 år som Søvangens repræsentant på Skræppebladet har jeg nu lyst til at stoppe og ser derfor tilbage på en spændende periode som frivillig.

Det primære har været at dække min egen afdelings begivenheder, men jeg har også skrevet om andre afdelinger, lavet interviews og særlige artikler. Desuden har jeg fået lov til at varetage de ting i redaktionsarbejdet, der var inden for mit interesseområde.

Det har været spændende, lærerigt og udfordrende, og har givet en god del erfaring inden for det boligpolitiske og journalistiske område.

Engagerede og rare frivillige ved Skræppebladet har jeg haft fornøjelsen af at lære at kende, og alle har øst af deres viden på alle områder.

Har du interesse for kommunikation og boligpolitisk stof, så vil jeg virkelig opfordre dig til at stille op som frivillig på Skræppebladet. Her får du mulighed for at afprøve dine evner både som kommunikator og som fotograf.

Jeg håber, at rigtig mange stiller op i de afdelinger, hvor der er valg til bladet, da redaktionen virkelig har brug for flere og også nye friske kræfter.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt