Afd. 1: Betalingsvaskeri igangsat

Afdeling 1 – Hans Broges Parken

Stort fremmøde, da systemet blev demonstreret

Af Inger Bloch, foto af Kirsten Hermansen

Hvor mange kan stå i vaskehuset på én gang?
Tirsdag d. 9. april kunne man opleve, at beboerne stod som sild i en tønde i vaskehuset på Udsigten. I det lille rum med vaskemaskinerne var en meget tålmodig mand ved at demonstrere, hvorledes der fremover skal bestilles vasketider og sættes maskiner i gang ved hjælp af en touchskærm.

Kan vi lære det?
Vi får alle en ny brik at flytte med – undskyld – jeg mener at scanne os ind med! Herefter kan vi aktivere de forskellige muligheder ved en let berøring på skærmen.
Reaktionerne var blandede.

Nogle syntes, at det så let ud – andre var mere betænkelige og udtalte: ”Det finder jeg da aldrig ud af”!

Når dette nummer af Skræppebladet udkommer, har systemet kørt i et par uger. Det betyder, af de fleste af os nok har prøvet at vaske og forhåbentlig oplevet, at det er let nok at bruge skærmen.
Boligforeningens administration kan registrere, hvor meget den enkelte vasker, og betalingen herfor bliver lagt på huslejen i den følgende måned.

Går huslejen ned?
Nej! Pengene, der kommer ind fra vaskerierne, vil blive benyttet til henlæggelser til dækning af køb af vaskemaskiner og til vedligeholdelse. Selvom vi på et tidspunkt får lån fra Landsbyggefonden til renovering, er der nemlig flere vedligeholdelsesopgaver, der ikke kan blive ved at vente.

På længere sigt vil vi selvfølgelig spare på udgifterne til energi og vand i det store fælles regnskab, hvis den enkelte beboer vasker mere økonomisk.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt