Brabrand Boligforening søger et dream-team

Helsidesannonce i Jyllands-Posten skal hjælpe med at finde boligforeningens tre nye chefer

Tekst af Helle Hansen, tegning af Jesper Ankjær

Intet mindre end et dream-team – et drømmehold – det er, hvad Brabrand Boligforening stiler efter i den nye administrerende direktør, en projektchef og en teknisk chef.
Midt i oktober blev jobannoncen lagt på nettet, og søndag den 20. oktober blev den indrykket som en helsidesannonce i Jyllands-Posten.

Her lokkes der med, at mange kender Brabrand Boligforening som en markant og visionær aktør, når det gælder almene boliger. Og der slås på, at foreningens fundament og potentiale er stærkt og betydningsfuldt. Derudover tilbydes der også attraktive løn- og ansættelsesvilkår.

Mulighed for at gøre en forskel
Det er et dynamisk og kompetent nyt ledelsesteam, boligforeningen søger. Den nye administrative organisering er et generationsskifte på ledelsesplan og en revitalisering af det strategiske grundlag. Og det er en omfattende forandringsproces, der er startet, hvor der er store muligheder for at gøre en forskel og påvirke udviklingen, lover annoncen.

Profilen på den nye administrerende direktør lyder, at han eller hun skal være drivkraften i implementeringen og forankringen af den nye organisation og samtidig kunne etablere et godt og professionelt samspil med det politiske niveau og eksterne samarbejdspartnere.

Projektchefen skal være initiativrig og udviklingsorienteret. Han eller hun skal have solid erfaring og stærke kompetencer inden for by- og boligudvikling og skal i alle sammenhænge formå at skabe gode samspil og relationer – både internt og eksternt.

Den tekniske chef vil få driftsansvaret for de over 5.300 boliger og for serviceringen af afdelingsbestyrelserne, det boligsociale arbejde og vedligeholdelsesarbejder, og der skal være ubetinget fokus på service og kvalitet i ledelsesarbejdet.

Tæt samspil med beboerdemokratiet
De nye ledere skal sammen med administrationschefen, som bliver den nuværende fungerende direktør og regnskabschef Mogens Clingman, udgøre den nye chefgrup­pe, som skal stå i spidsen for den strategiske, ledelsesmæssige og organi­satoriske udvikling. Og den skal skabe markante driftsmæssige resultater.

Ledelsesarbejdet skal ske i tæt samspil med foreningens politiske og medlemsstyrede ledelse, står der også i annoncen, som oplyser, at der er ansøgningsfrist den 4. november.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt