Navn på ny direktør lader vente på sig

Ansættelsen af boligforeningens nye såkaldte dremteam udskudt 14 dage

Af Helle Hansen

Forventningerne til, at navnet på Brabrand Boligforenings kommende direktør skulle afsløres, var skruet helt i vejret fredag den 22. november, hvor foreningsbestyrelsen efter planen skulle have haft gennemført de afgørende ansættelsessamtaler.

Men hen på eftermiddagen stod det klart, at der ikke ville blive præsenteret nogen direktør den dag. For klokken 17.01 udsendte foreningsbestyrelsen et nyhedsbrev, hvori der stod, at processen var blevet udskudt i to uger.

Vil være helt sikre
Uden yderligere forklaring oplyste foreningsbestyrelsens formand Jesper Pedersen i Nyhedsbrevet følgende:

”Det er meget afgørende for os, at vi er 100 procent sikre på, at vi vælger de helt rigtige kandidater til stillingerne som administrerende direktør, projektchef og teknisk chef. I en ansættelsesproces som denne, hvor vi skal sammensætte et helt nyt ledelsesteam, har vi derfor vurderet, at der er behov for yderligere tid for at have alle aspekter på plads.”

Direktør hurtigt på arbejde
Den nye tidsplan for ansættelsen af direktøren lyder, at der holdes nye samtaler den 27. november, og at den afsluttende samtale finder sted søndag den 8. december, hvorefter boligforeningens nye ansigt udadtil forventes at kunne præsenteres.

Den nyudnævnte direktør skal derefter straks på arbejde, fordi der skal holdes afsluttende samtaler med de kandidater, der allerede er udvalg til stillingerne som projektchef og teknisk chef.

Følg med på hjemmesiden
Skræppebladet havde håbet at kunne have haft historien og navnet på boligforeningens direktør med i denne udgave af bladet. Men nu henvises i stedet til at følge med på Skræppebladets hjemmeside www.skraeppebladet.dk, hvor der efterhånden, som den nye ledelse bliver kendt, vil kunne læses mindre portrætter af den nye ledelse. Og i Skræppebladets februarnummer 2014 bliver der meget mere at læse om den nye ledelse.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt