Skræppebladet holder visionsdag

om fremtidens beboerblad

Vil du være med til at komme med input til, hvordan Skræppebladet skal se ud i fremtiden, så meld dig.

Har du lyst til at være med til at kigge nærmere på Skræppebladet. Eller har du en ide til, hvordan foreningens beboerblad skal se ud i fremtiden? Så kom og giv dit besyv med, når vi holder Skræppebladets Visionsdag
lørdag den 5. april kl. 13-16
i Livsværkstederne i City Vest over Føtex.

Dagens program består blandt andet af en diskussion om en brugeranalyse af Skræppebladet, der skal være med til at vise, hvilket blad der ønskes af beboerne, foreningen og administrationen.

Liv på redaktionen
Det er lysten, der driver værket, men på Skræppebladets redaktion må vi konstatere, at måden, vi rekrutterer medlemmer til redaktionen, er forældet. I dag er Skræppeskribenten blot et trist punkt sidst på dagsordnen på mange beboermøder. Kan vi vælge medlemmer til redaktionen på en anden måde, eller kan vi reklamere efter redaktionsmedlemmer?

Det håber redaktionen…
Skræppebladets redaktion håber, at mange interesserede møder op og er med til at diskutere fremtidens beboerblad. Ønsket er, at der bliver taget hul på snakken om fremtidens struktur og økonomi for Skræppebladet og arbejdet med, hvordan der kan skabes engagement, rekrutteres skribenter og ske udvikling af bladet.

Tilmelding senest onsdag den 2. april kl. 18.00 til redaktion@skraeppebladet.dk

Fremtiden

Fotocollage (kun online) baseret på arkivfoto af Ulrik Ricco Hansen
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt